قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاح مرکز گامانایف گفت: در نظام سلامت هدف ما بالا بردن عمر افراد و ارتقای کیفیت زندگی مردم است.
به گفته وی بیماران بین المللی برای درمان به ایران می آیند و این موضوع نشان دهنده سطح سواد و بار علمی بالای پزشکان است.
او افزود: معتقدیم که به عنوان کشوری مسلمان از آخرین تکنولوژیها استفاده و آنها را بومی سازی می کنیم و باید از مرزهای دانش عبور کنیم. هم اکنون بیش از ۱۸۰ فناوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید شده اند.
او گفت: باید طوری عمل کرد که لیست انتظار عملهای مهم را به صفر برسانیم.
جعفریه، رئیس مجتمع بیمارستانی گفت: این بیمارستان به عنوان یک مرکز درمانی جنرال فعالیت میکند. ضایعات مغزی و جمجه به دلیل نبود مرکز گامانایف در کشور بیماران به خارج از کشور اعزام می شدند.
به گفته وی به دلیل نبود مرکز گامانایف در سال بیش از دو هزار بیمار از کشور به خاطر درمان خارج شده و حدود ۸۰۰۰ دلار هزینه درمانشان بوده است.
او افزود: این مرکز فرا دانشگاهی و ملی خواهد بود و آمادگی این وجود دارد از نخبگان علمی در این حوزهها در مرکز گامانایف استفاده شود.
ارز آوری بیش از ۶۷۱ هزار دلاری شرکت های مستقر در مرکز رشد واحد های فناوری فرآورده های دارویی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم رونمایی از محصولات جدید دانش بنیان دارویی در مرکز رشد واحد فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علومپزشکی تهران گفت: با انجام اقدامات مناسب و جهادی پیشرفت های خوبی در این دانشگاه شده است.
خوئی، رئیس مرکز رشد فرآورده های دارویی گفت: ایران پنجمین کشور دنیا است که به فناوری بیوتکنولوژی دارویی دست یافته است. بیش از ۱۲۰محصول دارویی در مرکز رشد فناوری علوم پزشکی تهران تولید شده اند.
به گفته وی داروی فاکتور هشت در شرکتی دانش بنیان زیر مجموعه این مرکز تولید شده است.
او افزود: ارز آوری شرکت های مستقر بیش از ۶۷۱ هزار دلار در سال گذشته است.
جمشیدی، رئیس بیمارستان شریعتی گفت: بخش آنژیوگرافی دارای شش تخت است و قابلیت پذیرش روزانه ۲۰ بیمار را دارد.