احمدرضا رئیس زاده با اشاره به اینکه کشاورزی اهل برخوار، نخستین بار، ۱۵ سال پیش، نهالهای زرشک را به استان آورد گفت: او اکنون دو هزار درختچه زرشک دارد و تلاش او سبب شده برخوار با ۲۰ هکتار باغ و ۳۰ هزار اصله درخت، بزرگترین تولیدکننده زرشک در استان اصفهان باشد.
او با یادآوری اینکه زرشک گیاهی بسیار کمآببر و مقاوم به شوری خاک است گفت:با توجه به خشکسالی اصفهان، کاشت زرشک بسیار به صرفه است و میتواند جایگزین برخی کشتهای آب بر باشد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ادامه داد: زرشک در شهرستانهای اصفهان، فریدونشهر و شهرضا سمیرم، شاهین شهرومیمه، خوانسار، چادگان و کاشان نیز کشت میشود.
رئیس زاده رسیدن به استانداردهای صادراتی زرشک اصفهان را از اهداف جهاد کشاورزی استان بیان کرد و گفت: برای این منظور، ایجاد امکان خشک کردن و بسته بندی محصول هم در دستور کار است.