محمدحسین اسلامی در مراسم گردهمایی مدیران عامل تشکلهای قرآنی کشور با بیان اینکه این گردهمایی در جهت بررسی و رفع مشکلات اتحادیههای قرآنی سراسر کشور با ارائه راهکارها و پیشنهادات لازم برگزار شده است، گفت: برخی از مشکلات نیاز به تغییر قانون دارد که به عنوان پیشنهاد به دولت و مجلس داده میشود.
اسلامی با تصریح بر اینکه امیدواریم مطالبات تشکلهای قرآنی استانها به گوش مسئولان برسد، گفت: در شرایط کنونی بزرگترین مشکل مجموعههای حاکمیتی و دولتی عدم توجه به مجموعههای قرآنی است و این یک معضل در سراسر کشور است.
او با بیان اینکه موضوعی که مظلویت قرآن را در جامعه بیشتر میکند، این است که متاسفانه در مسائل کلان کشور قرآن بهعنوان اولویت اول دیده نمیشود، گفت: اگر مسئولان حاکمیتی بدانند که موضوع قرآنی میتواند بعنوان یک اولویت درجه یک قرار بگیرد بعضی از مشکلات و حتی آسیبهای اجتماعی برطرف میشود.
اسلامی در ادامه به مبحث بیمه و مالیات که از دیگر مشکلات مجموعههای قرآنی و مربیان است سخن گفت و افزود: امیدواریم مسئولان مربوطه نسبت به این دو موضوع اهتمام ویژهای داشته باشند چرا که با اراده قابل حل شدن است.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآنی فارس با اشاره به فعالیت ۹۰ موسسه قرآنی در سطح استان، ۴۲ موسسه در شیراز و ۳۷۵ خانه قرآنی، بیان کرد: نسبت به وسعت و جغرافیای استان فارس تعداد ۱۸۰ موسسه قرآنی در استان کمبود داریم.
اسلامی با تاکید بر اینکه بزرگترین کار فرهنگی که در جامعه بایستی انجام شود، "سبک زندگی قرآنی" است، گفت: توجه جدی و کارشناسی به افراد نخبه قرآنی در سند مهندسی فرهنگی استان فارس نشده است و دلیل شکاف مسئله قرآنی در این موضوع جدی است و نیازمند بازنگری است، البته نگاه شورای فرهنگ عمومی استان به مراتب قبل بهتر است و توجه بیشتری شده است.