رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس از ارائه کالا‌های اساسی به مردم در قالب نمایشگاه‌های عرضه مستقیم بهار برکت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - حجت جوانمردی گفت: برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم بهار برکت در راستای سیاست‌های حمایتی دولت و اتاق اصناف ایران از مردم در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز به انجام می‌رسد که به صورت سراسری در کشور است و اتاق اصناف مرکز استان فارس نیز به آن توجه ویژه دارد.

او افزود: عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در استان فارس در نمایشگاه‌های بهار برکت در اسفندماه به مردم انجام خواهد شد و اقلام و رسته‌هایی که مربوط به عرضه کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان هستند در این طرح حمایتی مشارکت خواهند داشت.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس همچنین اعلام کرد: در این طرح، ارائه کالا‌های اساسی به مردم با تخفیف ویژه به انجام خواهد رسید.

او، نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا را فرصت مناسبی برای ارائه کالا به مشتریان با حداقل سود دانست که در اعتمادسازی مردم نیز نقش موثری دارند.

جوانمردی اشاره‌ای به فروش فوق العاده اصناف با عنوان از فجر تا نوروز داشت و در پایان گفت: با توجه به افزایش تقاضا در بازار به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه مبارک رمضان، اتاق اصناف مرکز استان فارس با همکاری اتحادیه‌های اصناف به منظور کاهش فشار اقتصادی بر عموم جامعه طرح فروش فوق‌العاده «از فجر تا نوروز» را با رعایت اصل مشتری‌مداری و توجه ویژه بر ارائه کیفیت مطلوب، تنوع محصولات، قیمت مناسب و همچنین تکریم مشتری را اجرایی می‌کند.

به گفته او، تثبیت قیمت، صیانت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان از مهمترین اهداف طرح فروش فوق العاده فجر تا نوروز است که این طرح با آغاز ایام الله جشن و شادی دهه مبارک فجر تا نوروز در نظر گرفته شده؛ خوشبختانه همواره شاهد مشارکت فعالیت اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز در این فروش‌های فوق العاده هستیم که سبب می‌شود کالا‌های مورد نیاز مردم با حداقل سود به مردم عرضه شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.