رئیس اداره جنگل داری و جنگل کاری منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح زراعت چوب در ۷۸ هکتار از اراضی ملی استان خبر داد.

احمد بهمنی نژاد گفت: ممنوعیت برداشت چوب از جنگل‌های سبب بروز مشکلاتی برای صنایع وابسته به چوب و به طور کلی نیاز داخلی کشور به چوب شد.

او با بیان اینکه برای برون رفت از این مشکل طرح زراعت چوب از اواخر سال ۱۳۹۵ و همزمان با آغاز طرح تنفس جنگل کلید خورد، افزود: در این طرح تلاش شده جنگل کاری با استفاده از آب مازاد کشاورزی و در اراضی ملی با آب‌های غیرمتعارف (پساب کشتارگاه ها، دامداری ها، فاضلاب شهری) اجرا شود.

بهمنی نژاد از کشاورزان و روستائیان برای مشارکت در طرح زراعت چوب دعوت کرد و ادامه داد: در این طرح از نهال درختانی از جمله اکالیپتوس و صنوبر که زود رشد می‌کنند و زودتر به ثمر می‌رسند استفاده می‌شود.

رئیس اداره جنگل داری و جنگل کاری منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: موسسه تحقیقات جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری به صورت علمی این طرح را دنبال می‌کند و سعی می‌شود این طرح در مناطقی که کشاورزی به صرفه نیست و یا آب بر و پرهزینه است اجرا شود.

این مقام مسئول به ظرفیت‌های کهگیلویه و بویراحمد، وجود رودخانه‌های زهره و مارون در شهرستان‌های گچساران و کهگیلویه و ۱۰ ماه فصل رویش در این مناطق اشاره و اضافه کرد: با توسعه این طرح، نیاز چوبی کشور برطرف و برای تعداد زیادی از افراد بی کار شغل ایجاد خواهد شد.

به گفته بهمنی نژاد؛ منابع طبیعی از متقاضیان اجرای طرح زراعت چوب حمایت می‌کند، بطوریکه پارسال برای اجرای این طرح ۲۰ هزار نهال درختانی که زود رشد می‌کنند میان متقاضیان توزیع شده است.

او به افراد جویای کار در روستا‌ها پیشنهاد داد از ظرفیت اراضی ملی، زمین‌های بدون معارض، آبیاری قطره‌ای و یا مجوز برداشت آب از چاه برای اجرای طرح زراعت چوب استفاده کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.