سلامی با اشاره به پلمب ۲ ارایشگاه زنانه در جیرفت گفت: وضعیت نابسامان فعالیت برخی آرایشگاه‌های زنانه در سطح شهر، محصول کم کاری برخی مسئولان است.

حسین سلامی در حاشیه بازدید از تعدادی از مراکز زیبایی و بهداشت پوست سطح شهر جیرفت، گفت: متاسفانه در فضای مجازی، شاهد اقدامات غیرمتعارف، هنجارشکنانه و مجرمانه از سوی برخی صنوف هستیم.

او از پلمب صنوف متخلفی که در فضای مجازی فعالیت غیرمجاز و خلاف قوانین و مقررات دارند خبر داد و عنوان کرد: تاکنون تعدادی از آرایشگاه‌های زنانه متخلف شناسایی و در قالب یک پرونده جامع با لحاظ اولویت دستورات قضائی برای توقف فعالیت این مراکز صادر شده است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت بیان کرد: با تلاش پلیس نظارت بر اماکن عمومی، تعدادی از این مراکز متخلف پلمب شده اند و به تعدادی دیگر نیز تذکرات لازم داده شده است که درصورت رعایت نکردن نکات مد نظر به زودی دستور پلمب آنان نیز صادر می شود و متصدیان متخلف این آرایشگاه‌ها به عنوان متهم احضار و فرآیند رسیدگی ادامه خواهد یافت.

او بیان داشت: با توجه به بازتاب فعالیت آرایشگاه‌های زنانه در فضای مجازی که توجه بسیاری را نیز به خود جلب کرده و متأسفانه اقدام به انتشار تصاویر و فیلم‌های مبتذل و بعضا انتشار بدون اذن تصویر شخصی مشتریان می‌کنند، سالن‌های آرایش در صدر تخلفات قرار دارند. 

سلامی با اشاره به اینکه ضرورت دارد سایر دستگاه ها، نگاهی عمیق‌تر به این موضوع داشته باشند، گفت: دادستانی شهرستان جیرفت  به عنوان مدعی العموم به این موضوع ورود جدی کرده است.

او گفت: مداخلات درمانی غیر مجاز آرایشگران زنانه در اموری غیر از آرایش از جمله تاتو، هیدرودرمی، لیزر پوست، تزریق بوتاکس و ... از مواردی است که طبق قانون جرم و مصداق مداخله غیرمجاز در امور پزشکی محسوب می‌شود.

دادستان جیرفت ضمن تشکر از فرماندار شهرستان که نظارت بر بازار و صنوف را در دستور کار دارند، گفت: وضع آشفته فعلی در بعضی از صنوف بازار ناشی از غفلت دستگاه‌های اجرایی و اتحادیه‌ها می‌باشد.

او تصریح کرد: اگر دستگاه‌های مسئول به وظایفشان عمل می‌کردند، این‌همه نابسامانی که نتایج سوء آن به مردم بر می‌گردد، مشاهده نمی‌شد.

دادستان جیرفت گفت: خطوط قرمزی که امروز برخی آرایشگران زن در فضای مجازی ترسیم می‌کنند، نه از نظر قانون و نه از نظر عرفی و شرعی، قابل توجیه نیست و همین موضوع سبب شده تا با واکنش‌های متعددی از سوی مردم مواجه شوند.

او به شباهت صنوف آرایشی و آموزشی و اشتباه برداشت کاربران فضای مجازی در نبود شناخت آنان اشاره و تصریح کرد: نکته ظریف و پنهانی که در این تخلفات مغفول مانده است، شباهت فعالیت برخی از افراد فعال در صنف آرایشگاه‌های زنانه با آموزشگاه‌های مراقبت و زیبایی است که تشخیص آن برای یک کاربر فضای مجازی دشوار است.

او افزود: در واقع هر کدام از این فعالیت‌ها نهاد و متولی خاص خود را دارد و ضمن اینکه اساسا نحوه تبلیغ هر دو گروه بر خلاف قانون و ضوابط است.

دادستان شهرستان با اشاره به اینکه خیلی از قانون شکنان در پنهان مبادرت به تخلف می کنند که از چشم پلیس و دستگاه قضائی مخفی می‌ماند، گفت: مردم می‌توانند این تخلفات را از طریق ثبت نام در سامانه سجام به ما گزارش دهند.

او  بیان کرد: به منظور حفظ حقوق شهروندی و حقوق عامه در حوزه بهداشت عمومی، بازدید‌های این کارگروه به طور مستمر ادامه خواهد داشت و با متخلفان عرصه بهداشت عمومی به شدت برخورد می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.