اخیرا تلسکوپ هابل تصویری از یک خوشه کروی منتشر کرده است که در فاصله ۱۷ هزار سال نوری از زمین و در صورت فلکی قوس قرار دارد.

هر هفته، محققان هابل تصویری را که توسط تلسکوپ هابل جمع آوری شده است به اشتراک می‌گذارند و این هفته این تلسکوپ یک خوشه کروی خیره کننده به نام NCG ۶۵۴۰ را نشان می‌دهد.

به گزارش digitaltrends، خوشه کروی گروهی متشکل از ده‌ها هزار یا حتی میلیون‌ها ستاره است که در کنار هم قرار گرفته‌اند و توسط گرانش مشترکشان در یک خوشه نگهداری می‌شوند. این خوشه کروی خاص با استفاده از دو ابزار هابل، دوربین میدان گسترده ۳ و دوربین پیشرفته تصویربرداری شده است.

این خوشه در فاصله ۱۷ هزار سال نوری از ما و در صورت فلکی قوس قرار دارد. این خوشه اولین بار در سال ۱۷۸۴ توسط ویلیام هرشل مشاهده شد که در ابتدا آن را به عنوان یک "سحابی کم نور" طبقه بندی کرد، اما ماهیت واقعی آن به عنوان یک خوشه کروی زمانی که توسط ستاره شناس Celtech استانیسلاو جورج جورگوسکی در سال ۱۹۸۶ مشاهده شد مورد توجه قرار گرفت. مطالعه این گروه‌های عظیم از ستارگان می‌تواند به اخترشناسان کمک کند تا در مورد تکامل ستارگان و کهکشان‌ها اطلاعات بیشتری کسب کنند و این تصویر به عنوان بخشی از مطالعه روی خوشه‌های کروی در کهکشان راه شیری جمع‌آوری شده است.

تصویر تلسکوپ هابل

دانشمندان تلسکوپ هابل توضیح می‌دهند که هابل به قلب NGC ۶۵۴۰ نگاه کرد تا به ستاره شناسان کمک کند تا سن، شکل و ساختار خوشه‌های کروی را اندازه گیری کنند. خوشه‌های کروی حاوی درک‌هایی از زمان‌های اولیه تشکیل راه شیری هستند به همین خاطر مطالعه آن‌ها می‌تواند به اخترشناسان کمک کند. درک کنید که کهکشان ما چگونه تکامل یافته است.


بیشتر بخوانید


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار