رجحانی معاون عمرانی استاندار در نشست مقابله با حیوانات ناقل بیماری با انتقاد از عملکرد شهرداری در رفع این معضل گفت: درآمد ارزش افزوده شهرداری تا زمانی که مشکل جمع آوری سگهای تعیین تکلیف نشود قطع میشود.
وی گفت: شهرداری با چند تیم محدود نمیتواند برای جمع آوری سگهای ولگرد اقدام کند.
مدیر کل امور شهری استانداری گفت: شهرداران نسبت به افزایش تیمهای مقابله با حیوانات ناقل بیماری و آموزش آنان اقدام کنند.
محسن اسماعیلی گفت: حدود ده هزار سگ بدون صاحب در استان وجود دارد و در سال گذشته بیش از چهارهزار گزش در استان شاهد بودیم.
اسماعیلی افزود: فرمانداران نسبت به تعیین محل نگهداری سگها اقدام کنند و حامیان این سگها معرفی شوند.
به گفته وی؛ شهرداران نسبت به افزایش تیمهای مقابله با حیوانات ناقل بیماری و آموزش آنان اقدام و در فضای مجازی خود اطلاع رسانی کنند.
مدیر کل امور شهری استانداری گفت: شهرستانهای مرزی استان با شهرستانهای همجوار خود هماهنگ شوند و با خاطیان و افرادی که مانع اجرای طرح میشوند برخورد قانونی شود.
اسماعیلی تاکید کرد: عوامل انتظامی نسبت به حمل و نقل و خرید و فروش این حیوانات در فضای مجازی نظارت داشته باشند و شهرداران و بخشداران هم نسبت به محصورکردن محل پسماندها اقدام کنند.
وی ادامه داد: ممنوعیت غذادهی در سطح شهر از مصوبات جلسه گذشته بود.
کاظمی فرماندار قزوین هم گفت: تعرفه نگهداری و خدمات در این زمینه تاکنون مشخص نشده است. شهر قزوین بیشترین آلودگی را در مورد سگهای پرسه زن دارد.
در این نشست نماینده شهرداری قزوین نیز بیان کرد: از سال ۹۵ در محمدآباد سایت نگهداری ایجاد شده است و در این سایت غربالگری انجام میشود. از ابتدای مرداد تا امروز حدود ۲۳۰ قلاده زنده گیری شده است.
وی افزود: برای جمع آوری سه تیم بصورت مداوم وجود دارد و دو تیم موقت هم اضافه شده است.
شهردار بویین زهرا هم گفت: محل نگهداری در جاده امین نو تعیین شده و مشکل در بحث عقیم سازی ست و دامپزشکی امکانات لازم را ندارد و ادعا میشود که باید توسط بخش خصوصی انجام شود.
فرماندار البرز در ادامه گفت: در مجموعه چهار شهر البرز تا امروز ۸۵ قلاده زنده گیری و جمع آوری شده است.
به گفته فرماندار محمدیه؛ قیمت داروی بیهوشی گران است و برای تهیه آن مشکل داریم. اگر گمرک داروی بیهوشی را زودتر آزادسازی کند تا حدودی مشکل رفع میشود.