رییس اتحادیه نانوایان تاکستان گفت: استفاده از دستگا ه‌های با سرعت پخت بالا یکی از علل کاهش ساعت کار نانوایی‌ها در این شهرستان است.

یکی از اهالی تاکستان در تماس با برنامه روی خط باشید از پخت نان تا ساعت ۱۱ صبح گلایه کرد.

امینی رییس اتحادیه نانوایان شهرستان تاکستان در گفتگوی تلفنی با این برنامه گفت: نانوایان به دلیل داشتن سهمیه یک ماهه آرد شامل ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیسه و همچنین استفاده از دستگاه‌های با سرعت پخت بالا یک تا دو ساعت پخت می‌کنند.

وی افزود: جلساتی برگزار شد که سرعت دستکاه‌ها پایین بیاید، اما نانوایان اظهار داشتند که پخت آرام نان موجب کاهش کیفیت می‌شود.

امینی افزود: در مجموع حدود ۳۱۰ نانوایی در شهرستان تاکستان فعالند که ۱۲۵ واحد در شهر تاکستان هستند و شرایط پخت نان مانند شهر قزوین نیست.

وی اضافه کرد: ورود کارگران متعدد اتباع، مسافر و کارگران سختمانی موجب افزایش مصرف نان می‌شود که برای حل این مشکل ۸ نانوایی آزاد پز گذاشته شد، اما مورد استقبال قرار نگرفت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

برچسب ها: گلایه مردم ، پخت نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.