علیرضا قاسمیفرزاد ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص دستاوردهای سفر ریاست جمهور گفت: سیامین سفر ریاست جمهور به همدان انجام و خوشبختانه سفری ماندگار و تاریخی شد.
او گفت: آنچه در این سفر دارای اهمیت بود حماسه بزرگی بود که مردم دارالمومنین خلق کردند و استقبال باشکوهی داشتند انچنان که اقای رئیس فرمودند همدان همانطوربود که تصور میکردم.
استاندار همدان گفت: بزرگترین دستاوردی که به یادگار ماند دیدار حماسی و باشکوه مردم با رئیس جمهور بود، حضور ایشان در مرکز استان و شهرستان کبودراهنگ و وزرا در شهرستان نشان از ارتباطه بدون واسطه مردم و رئیس جمهور و وزرا بود و یک شور و نشاط خاصی در استان ایجاد کرد.
او در ادامه گفت: رئیس جمهور از نزدیک با مسائل استان آشنا شدند، در این سفر آیت الله رئیسی سفری به پایگاه نوژه داشت و از نزدیک زحمات و تلاشهای فرزندان عزیز ما در این مجموعه آشنا شدند کسانی که در حفظ و حراست آسمان ما تلاش دارند.
قاسمیفرزاد گفت: دیدار با مردم کبودراهنگ هم با اهمیت بود و دیدار سرزده و غیرمترقبه هم در روستای کردآباد که هیچ بیکاری در این روستا وجود نداشت داشت و دیداری هم از خانواده شهدا در این روستا انجام داد.
او از استقبال مردم همدان از رئیس جمهور که نشان از ولایتمداری و پایبندی به نظام دارد ابراز خرسندی کرد ودر ادامه گفت: خوشبختانه وحدت و انسجام هم بین مسئولان استان وجود دارد و قدردان همه هستم.
استاندار همدان گفت: خوشبختانه در این سفر کوچکترین حاشیهای نداشتیم همچنین باید بگویم شما اصحاب رسانه هم انعکاس خوبی داشتید و آینه شفاف و روشنی از استان برای جهان مخابره کردید که قدردانی میکنم.
قاسمی فرزاد گفت: دو ماه پیش مرکز ارتباطات مردمی در دو مرکز با حضور ۸۰۰ نفر از کارکنان انجام شد و ۲۰۰ سیستم برخط آنلاین برای پاسخگویی نیز راهاندازی شده بود.
به گفته او؛ ۲۸ جلسه با حضور بازرس رئیس جمهور و هفت دیدار مردمی انجام و ۱۲۰ نفر از بسیج ادارات برای حضور مردم و راهنمایی آنها انجام و ۱۵ نفر بازرس آموزش دیدند تا گزارشهایی از ۲۷ مرکز تهیه شود، گرفتن ۴۰ هزار و ۶۵۶ تماس مردمی در مرکز سامد که ۳۷ هزار و ۴۳۶ مورد درخواستهایی بود که ثبت و شماره ثبت ارسال شد.
استاندار همدان مجموع کل نامه و تماسهای مردمی را ۷۱ هزار و ۴۳۱ مورد اعلام کرد و گفت: در مدت یک روز به دستگاههای ذی ربط برای رسیدگی ارجاع شد تا رسیدگی شود.
او در خصوص دستاوردهای عمرانی و اقتصادی گفت: تقریبا بیش از ۶ ماه قبل از سفر بررسی از استان داشتیم و طرحهای نیمه تمام شهرستان شناسایی و برای هر طرح یک فرم گزارش کاربر تهیه شد.
قاسمی فرزاد گفت: با توجه به تعدد طرحهای بالای ۵۰ درصد که پیشرفت و بررسی آنها در طول مدت دو ماه با دقت انجام شد و با اقدامی خوبی که در حوزه معاونت عمرانی انجام شده بود کار را برای همکاران مجموعه نهاد آسان کرد و طرحها را در اختیار آنها قرار دادیم و در نهایت ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات را واجد شرایط معرفی شد.
او گفت:با پیگیریها ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرح برای استان تعریف شد وبا جلسات مختلف مجموع مصوبات و اعتبارات بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان مشتمل بر ۱۷۹ طرح مورد تایید قرار گرفت.
استاندار همدان گفت: در طرحهای سفر ۱۳ طرح در مجموعه آموزش و پرورش مورد تصویب قرار گرفت که ۸۷۵ میلیارد تومان اعتبار داشت همچنین در حوزه پایش و امنیت استان ۶۱ میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات مورد تصویب قرار گرفت.
به گفته استاندار ۱۲ طرح بالغ بر یک هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه بهداشت و درمان تصویب شد.
قاسمی فرزاد در ادامه گفت:در حوزه جهاد کشاورزی که رتبه سوم اعتبار را دارد ۲ هزار میلیارد تومان و برای اداره تعاون ۱۴۳ میلیارد تومان تخصیص یافت ودر حوزه وزارت راه و شهرسازی که رتبه اول اعتبارات تخصیص یافته ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت که مهمترین آن چهارخطه کردن محور همدان و علیصدر بود.
او گفت: به وزارت صمت ۳۸۴ میلیارد اعتبار تخصیص یافت و وزارت فناوری ۲۲ طرح و ۳۴۰ میلیارد تومان طرح وزارت فرهنگ تخصیص یافت.
استاندار همدان گفت: در حوزه نیروی انتظامی هم ۱۲۰ میلیارد تومان برای چهار طرح تخصیص یافت، برای وزارت نفت ۶ طرح با ۲۵۳ میلیارد تومان و وزارت ۱۹ طرح با ۲ هزار و ۲۴۶ میلیارد تومان در استان تصویب شد.
او گفت: در وزرش و جوانان بیش از ۹ میلیارد تومان و بنیاد شهید ۲۵ میلیارد تومان از جمله برای مرمت گلزار شهدا وبرای بنیاد مسکن دو طرح و کمیته امام (ره) ۳۰ میلیارد تخصیص یافت.
قاسمی فرزاد گفت: همچنین ۳۰ میلیارد تومان به بنیاد حفظ و آثار و بنیاد مستضعفان، ۴۰ میلیارد تومان برای هلال احمر، و تکلیفی که بانک ملی برای پرداخت تسهیلات ودیگر طرحها داشت.
او گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخش صنایع، کشاورزی با ۱۹۶ طرح وتخصیص اعتبار لازم برای ازدواج آسان زوجین نیز از دیگر موارد است.
استاندار همدان گفت: در مجموع ۱۴هزارمیلیارد تومان دستاورد این سفر بود و پیگیر اجرای مصوبات هستیم و روز گذشته جلسهای با معاون اجرایی رئیس جمهور در این خصوص برگزار کردیم.
او درباره طرح جامع شهری هم گفت: با توجه به مدیریت شهری ایرادهایی وارد کرده بودند و جلسات متعددی برگزار شد و درنهایت مشاور را مکلف کردند که بازنگری در این زمینه باشد که بعد از تکمیل مراحل خود را طی خواهد کرد.
قاسمیفرزاد گفت: در حوزه وزارت ارتباطات و فناوری یک طرح است که آن ایجاد و توسعه و ارتقای پوشش تلفن همراه در روستاهای بالای ۲۰ هزار جمعیت است.
اودر خصوص آبرسانی به همدان گفت: انتقال آب پایدار به استان انجام خواهد شد.