«آنالنا بربوک» وزیرخارجه آلمان، در دهمین کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای، گسترش برنامه هستهای ایران را باعث نگرانی آلمان دانست.
این مقام آلمانی با بیان آنکه سیستم پادمان آژانس بینالمللی انرژی اتمی بزرگترین دستاورد تحت معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) و باید به تقویت آن پرداخت، گفت: «بحران گسترش سلاح هستهای حضور کامل ما را میطلبد، ادامه گسترش برنامه هستهای ایران برای ما بسیار نگران کننده است.»
این درحالی است که ایران سالهاست عضو ان پی تی میباشد و آژانس بینالمللی انرژی اتمی بر فعالیت نیروگاههای کشورمان نظارت دارد. این درحالی است که محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در گفتوگو با شبکه الجزیره تاکید کرد پاسخهایی که ایران تاکنون به سوالات آژانس بین المللی انرژی اتمی داده دقیق بوده است.
در همین راستا اسلامی فاش کرد مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی اراده جدی برای «قانع کننده» توصیف کردن پاسخهای ایران ندارد. آژانس بینالمللی انرژی اتمی به گزارشهای اطلاعاتی دشمنان کشورمان و در راس آنها رژیم صهیونیستی استناد میکند.
در ادامه بربوک افزود: «ایران هیچ توجیهی برای فعالیتهای هستهای خود ندارد، به طور مثال، هیچ کشور غیرهستهای به اورانیوم غنی شده تا ۶۰ درصد نیاز ندارد، و اظهارات اخیر تهران بسیار نگران کننده است. به همین دلیل ایران را تشویق میکنم تا هرچه سریعتر توافق روی میز را بپذیرد و برجام احیا شود، ما باید تا جای ممکن از فرصت استفاده کنیم.»
این در حالیست که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، هم در بیانیه خود پیش از دهمین کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) به مسئله مذاکرات رفع تحریمها با ایران پرداخت و ادعا کرد: «آمریکا مصمم است با قدرت مثالزدنی رهبری کند. ما از طریق دیپلماسی پیشنهادی را برای تضمین بازگشت متقابل به اجرای کامل برجام تهیه کردهایم تا از عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای اطمینان حاصل کنیم.»
شایان ذکر است به تازگی وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد نام ۶ نهاد دیگر هم به فهرست تحریمهای وِیژه ایران افزوده شد.
پس از آن «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، نیز مدعی شد: «آمریکا در حال درج نام شش نهادی است که معاملات غیرقانونی مرتبط با نفت ایران را علاوه بر محصولات نفتی و پتروشیمی که از منابع درآمدی اصلی دولت ایران محسوب میشوند، تسهیل میکنند.»
ایجاد منطقه عاری از سلاح هستهای جزء لاینفک از تعهدات کشورهای عضو این معاهده است.
رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاحهای هستهای در منطقه غرب آسیا است و با حمایتهای آمریکا برنامه تسلیحات هستهای خودش را از نظارتهای بینالمللی دور نگاه داشته است.
برخی گمانه زنی ها نشان می دهد که رژیم صهیونیستی بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ کلاهک اتمی داشته باشد. این در حالی است که کارشناسان پیش بینی میکنند که تاکنون این رقم دو برابر شده باشد.
رژیم صهیونیستی تاکنون به طور رسمی در اختیار داشتن تسلیحات اتمی را کتمان کرده است. برنامه های اتمی رژیم موقت صهیونیستی از دهه شصت میلادی هنگامی که برای اولین بار بهرهبرداری از «راکتور اتمی دیمونا» را در صحرای «نقب» آغاز کرد، موضوع اصلی ارزیابی اطلاعاتی بوده است.
جامعه بین المللی در قالب قطعنامه های مصوب آژانس و کنفرانس بازنگری معاهده عدم اشاعه هسته ای خواستار پیوستن فوری این رژیم به ان پی تی و قرار گرفتن کلیه تاسیسات هسته ای آن تحت نظارت کامل پادمانهای آژانس شدند و رژیم صهیونیستی طی سالهای گذشته با نادیده گرفتن درخواست مشروع جامعه بین المللی و با حمایت برخی کشورها بویژه آمریکا با نقض آشکار همه قوانین و مقررات بین المللی به پبشبرد برنامه هسته ای نظامی خود ادامه داده است.
برنامه پیشرفته نظامی اتمی رژیم آپارتاید اسرائیل و استمرار استنکاف رژیم از قراردادن تأسیسات هستهای خود تحت پادمان جامع و عدم الحاق به معاهده عدم اشاعه، تهدید جدی علیه امنیت بینالمللی و رژیم عدم اشاعه است. انتظار میرود آژانس وفق اساسنامهاش به مسؤولیت خود در این زمینه عمل کند.
کسی حق انتقاد از ما به دلیل صلح آمیز هسته ای را ندارد.
حمله آمریکا به کابل نقض توافق دوحه است.
در برجام جدید باید در باره جنایت های آمریکا و متحدانش در جنگ تحمیلی و حمایت از گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، صدام، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی مورد حمایت آمریکا و متحدانش روی میز باشد.
آنالنا بربوک بی ادب» وزیرخارجه آلمان جنایتکار هم هیچگونه حق صلاحیت دخالت و مداخله در امور داخلی ایران را ندارد.
مذاکره ایران با آمریکا جنایتکار و کشورهای اروپایی جنایتکار از ابتدا غلط و اشتباه بوده است.
آمریکا جنایتکار و هم کشورهای اروپایی جنایتکار چگونه حق صلاحیت مذاکره در باره سلاح هسته ای ندارند.
آلمان هم مانند آمریکا زبان مذاکره را نمی فهمد و تاکنون برای همه مردم دنیا ثابت شده است.
وزیر امور خارجه آلمان جنایتکار در باره سلاح شمیایی و غیره باید به مردم ایران پاسخ و توضیح دهد چرا آلمان جنایتکار به همراه اروپا جنایتکار و آمریکا جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به رژیم جنایتکار صدام دیکتاتور سلاح شیمیایی داده است و از تجاوز صدام حمایت کرده است چرا؟
نظامیان آمریکایی محموله جدیدی از نفت سوریه را با استفاده از مخازن و تانکرهای حامل مقادیر زیادی نفت از میدانهای نفتی سوریه غارت و آن را به پایگاههای خود در شمال عراق منتقل کردند.
آمریکا همچنان نفت سوریه را می دزدد
اشغالگران آمریکایی به سرقت نفت سوریه ادامه میدهند
آمریکا همچنان به سرقت نفت سوریه ادامه می دهد
آمریکا منابع سوریه را غارت میکند
آمریکا آشکارا ثروت مردم سوریه را غارت میکند
چون مستعمره آمریکاست
آلمان در جنگ تحمیلی 8 ساله شریک جرم جنایات صدام بوده است.
اروپایی که به صدام سلاح شیمیایی میداد حق ندارد درباره تسلیحات ما حرف بزند.
از آمریکایی ها می خواهیم دهان سگ هارشان را در آلمان ببندند.
مذاکره ایران با آمریکا جنایتکار و کشورهای اروپایی جنایتکار از ابتدا غلط و اشتباه بوده است.
آمریکا جنایتکار و هم کشورهای اروپایی جنایتکار چگونه حق صلاحیت مذاکره در باره سلاح هسته ای ندارند.
به فرمان رهبر معظم انقلاب با هر خطای دشمن تلاویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.
اعتماد ایران به آمریکایی ها، حمایت از این جنایتکاران بوده است.
مذاکره ایران با آمریکا از ابتدا غلط و اشتباه بوده است.
به علت نبود قانونی خاص و مستقلی در باره تشکیل دادگاههای جنایات جنگی در ایران؛ محاکم بین المللی به ویژه لاهه از پذیرش کیفر خواستها و احکام صادره در دادگاههای عمومی کشورمان خودداری و تاکید میکنند، چون این آرا در چنین دادگاههایی صادر نشده قابل تعقیب حقوقی و قضایی بین المللی نیستند.