حسین ظریف منش رئیس ستاد مرکزی گرامیداشت دهه امامت و ولایت در نشست خبری اعلام برنامه این دهه گفت: همه باید پیام رسان رسول خدا (ص) در روز غدیرخم باشیم و هیچ روزی به حجم آداب و اعمال توصیه شده توسط اهل بیت به اندازه روز غدیر نیست و تاکید فراوانی شده است.
ظریف منش گفت: انقلاب اسلامی ما تداوم راه غدیر است، بنابراین غدیر متعلق به گذشته نیست و آینده ساز بوده و سرنوشت آینده بشریّت با غدیر پیوند خواهد خورده است.
ترویج غدیر برای مدیریت جوامع بشری
به گفته ظریف منش دو هدف را برای گرامیداشت دهه ولایت و امامت در نظر گرفته شدا که شامل بازیابی جایگاه غدیر در زندگی فردی، اجتماعی و جهانی افراد و دیگر تبیین و ترویج غدیر برای مدیریت جوامع بشری است، امروز موج عظیمی در جامعه اسلامی ایران برای برگزاری جشن غدیر به راه افتاده است و این موج به وضوح قابل مشاهده خواهد بود.
حرکت دهه غدیر جریانی مردمی و همراه با معرفت است
مدیر عامل بنیاد بینالمللی غدیر گفت: دهه غدیر به سوی یک جریان مردمی و فراگیر که توأم با شادی و معرفت است حرکت میکند، همچنین بنیاد بینالمللی غدیر یک ستاد مردمی است و بیش از ۵۰ دستگاه اجرایی و ۴۰۰ گروه جهادی به همراه ائمه جمعه سراسر کشور در برگزاری برنامههای غدیر مشارکت خواهند داشت.
شعار امسال لبیک یا رسول الله
به گفته ظریف منش شعار امسال «لبیک یا رسول الله» است و یکی دیگر از شعارهای اجرایی دهه امامت و ولایت «هر خانه یک پرچم و یک غذا» و شعار دیگر همه پیام آوران رسول خدا برای اجتماع بشری باشیم، طراحی شده است، همچنین بنیاد نقش برنامه ریز و هماهنگ کننده را برعهده دارد و همه برنامهها به دست خود مردم برگزار خواهد شد.
نامگذاری دهه امامت و ولایت
ظریف منش درباره نامگذاری دهه امامت، گفت: برخی از عید قربان تا عید غدیر را دهه امامت نامیدهاند که نام مناسبی است. چرا که علت اهمیت غدیر، همان مسئله ولایت است.