جواد احمدی گفت: پیش بینی میشود با میانگین برداشت ۳۰ تُن در هر هکتار امسال در مجموع ۲۴ هزار تُن سیب زمینی از مزارع زیر کشت برداشت و روانه بازار مصرف شود.
او گفت: کشت این محصول از نیمه دوم اردیبهشت آغاز و تا نیمه اول خرداد ادامه مییابد و برداشت محصول نیز از اواسط مهر ماه آغاز خواهد شد.
رییس جهاد کشاورزی چالدران می گوید: داشتن آب و هوای مساعد و مناسب و زمینهای حاصلخیز باعث شده چالدران به عنوان قطب تولید سیب زمینی در استان آذربایجان غربی باشد بطوریکه ۸۰ درصد محصول سیب زمینی استان را تولید میکند.
احمدی گفت: با هدف بالا بردن راندمان تولید ۶۰ درصد از اراضی زیر کشت سیب زمینی در چالدران به سیستمهای نوین آبیاری کشاورزی مجهز شده است.
او گفت:با کشت محصول سیب زمینی در اراضی کشاورزی چالدران برای ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و برای یک هزار ۴۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم میشود.
به گفته او، ارقامی که امسال سیب زمینی کاران این شهرستان اقدام به کشت در مزارع خود کردهاند «آگریا بامبا، ساتینا، میلوا، جلی، چلنجر و فابولا» است ضمن اینکه کشاورزان از بذرهای اصلاح شده استفاده کرده و تمام مراحل تولید این محصول به صورت مکانیزه انجام میشود.