آلوپسی ممکن است از نظر شدت متفاوت باشد؛ اما برای برخی ممکن است ریزش کامل موهای بدن از جمله مژه ها، ابروها، حتی موهای بینی و گوش، زندگی آنها را تغییر دهد.
تا همین اواخر برای مبتلایان به "آلوپسی آره آتا" هیچ درمانی برای رشد مجدد مو وجود نداشت.
اما در نهایت، سازمان غذا و داروی ایالات متحده داروی باریستینیب را برای درمان این بیماری تایید کرد؛ دارویی که توسط الی لیلی ساخته شده و با جلوگیری از حمله سیستم ایمنی به فولیکولهای مو باعث رشد مو میشود.
داروهای مشابه
دو شرکت Pfizer و Concert Pharmaceuticals نیز با داروهای مشابهی که به عنوان مهارکننده شناخته میشوند، همکاری نزدیکی در این زمینه دارند. این داروها در حال حاضر برای درمان آرتریت و سایر بیماریهای خودایمنی در بازار موجود هستند.
این گزارش میافزاید: تایید سازمان غذا و دارو برای پوشش بیمهای این داروهای گران قیمت که حدود ۲۵۰۰ دلار در ماه هزینه دارند، حائز اهمیت است.
مو به طور کامل رشد میکند
داروی لیلی در دو کارآزمایی مورد مطالعه قرار گرفت که توسط این شرکت حمایت مالی شد و ماه گذشته در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد که شامل ۱۲۰۰ بیمار مبتلا به آلوپسی آره آتا شدید بود. تقریباً ۴۰ درصد از افرادی که این دارو را مصرف کردند، پس از ۳۶ هفته به طور کامل یا تقریباً کامل شاهد رشد مجدد موی خود بودند و پس از یک سال تقریباً نیمی از بیماران موهای خود را به دست آوردند.
دکتر برت کینگ، استاد پوست در دانشگاه ییل و محقق اصلی دو کارآزمایی لیلی که همچنین رهبری آزمایشات تحت حمایت شرکت را بر عهده دارد، گفت: او خوشبین است که میزان موفقیت داروها بهبود یابد.
عوارض جانبی خفیف
بیماران در مطالعه Lilly عوارض جانبی نسبتاً خفیفی از جمله افزایش جزئی در آکنه، عفونتهای دستگاه ادراری و سایر عفونتها را تجربه کردند و این عوارض به راحتی بدون درمان برطرف شدند.
بر اساس گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا، بیش از ۳۰۰۰۰۰ آمریکایی مبتلا به آلوپسی آره آتا شدید هستند.
منبع: العربیه