اسماعیل محبی پور به برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور مردم اشاره و گفت: خوشبختانه بعد از دو سال با فروکش کردن کرونا، دیدار مردم و رهبری انقلاب میسر شد.
او گفت: اولین نکته، شعف و اشتیاق رهبر انقلاب برای دیدار با مردم و حضور در حرم امام (ره) بود که در چهره ایشان کاملا دیده میشد.
محبی پور گفت: مقام معظم رهبری به عنوان امام امت تلاش کردند یک بازخوانی انجام دهند، چه مسیری آمده ایم، در چه نقطهای قرار داریم، آینده چگونه خواهد بود.
او گفت: مقام معظم رهبری در میان کلامشان تفاوت انقلاب اسلامی با سایر انقلابها را ذکر کردند، انقلابها نتیجه تحرکات اجتماعی است که در آن مردم با کمک رهبران خود، برای تغییر و دگرگونی حرکتهایی را انجام میدهند.
معاون استاندار فارس گفت: یکی از تفاوتهای اصلی انقلاب اسلامی با انقلابهای دیگر این است که انقلاب اسلامی به معنی کامل کلمه دگرگونی ایجاد کرد و نظام گذشته را در یک تغییر اساسی در همه اجزا مواجه با تغییراتی که و ما هنوز در مسیر این تحول در حال حرکت هستیم.
این مسئول به دیگر ویژگی انقلاب اسلامی بیان شده توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: به گفته رهبر انقلاب، انقلاب اسلامی زیر بار زور نمیرود، هرچند خودش زورگو نیست. ظلم نمیکند، اما در برابر ظلم هم سر تعظیم فرود نمیآورد.
او گفت: رسانههای بیگانه و در یک جنگ ترکیبی تلاش میکند زشتیهای خود را حسن جلوه دهد و آن چیزی که حق مسلم سایر ملتها است را به عنوان نقطه سیاه و ایراد نشان دهد.
محبی پور به مثال رهبر انقلاب در مورد اتفاقی که برای نفتکش ایران رخ داد، اشاره کرد و گفت:کشتی ما مسیر قانونی خود را طی کرده بود که در نزدیکی سواحل یونان به دستور شیطان بزرگ، توقیف و نفتش هم سرقت شد.
او گفت: نظام جمهوری اسلامی اقدام تلافی جویانه انجام داد، حق مسلم کشور مستقل جمهوری اسلامی ایران هست، هرچند که آنها سرقت کردند، اما ما به توقیف بسنده کردیم.
معاون استاندار فارس گفت: رهبر معظم انقلاب به این نکته اشاره کردند و گفتند ویژگی ما همین است به کسی ظلم نمیکنیم، اما زیر بار ظلم هم نمیرویم.
این مسئول در خصوص مسئولیت رسانه ها، با بیان اینکه در برابر عملیات سنگین رسانهای که نظام سلطه علیه کشورها رقم میزند و البته تنها اختصاص به کشور ما ندارد، اما بر علیه ما هجمهها سنگینتر است، گفت: در جهاد تبیین، پاسخ به شبهات و روشنگری در خصوص توطئههای دشمن، تک تک مردم الان مسئولیت دارند.
محبی پور گفت: اگر چند دهه قبل رسانه ملی صرفا مسئولیت داشت، اکنون که فضای مجازی در اختیار مردم است، به عنوان یک فرصت قابلیت این را دارد که هر فرد به عنوان یک افسر جنگ نرم در این میدان حضور داشته باشد و در مسیر افشای ستمگر و دفاع از حق و حقیقت علم را بر دوش بگیرد.
معاون استاندار فارس در تشریح همراهی مردم با انقلاب گفت: پای کار بودن مردم در عرصههای حساس خود را نشان داده است.
او گفت: شاید در شرایط زندگی گلایههایی وجود دارد که البته سالهای قبل در دهه اول و دوم انقلاب بوده، در همان ۶۰ که دهه اول پس از انقلاب است، در عین حال که افرادی در میدان حضور داشتند و عدهای هم پشت جبهه فعالیت میکردند، یک عده هم بی تفاوت بودند.
محبی پور گفت: شرایط امروز جامعه بدتر از گذشته نیست، جمعیت کشور بیش از دو برابر شده است، میزان عده و عُده ما در بخشهای مختلف فعالین فرهنگی، اجتماعی، جهادی فعالین در بسیج فوق العاده افزایش پیدا کرده و فراتر از آن، توانستیم افکار و قلبها را به سمت خود جلب کنیم و آنها را سازماندهی هم کنیم.
او، برخی از نمادهای فرهنگی را ویژه خواند و تشریح کرد: اعتکاف، اربعین، تشییع شهدای گمنام، تشییع شهدای غواص و در راس آن تشییع شهید حاج قاسم سلیمانی نشان دهنده این است که ریشه مردم در فرهنگ اسلام ناب است و باوجود همه همجههای رسانهای صورت گرفته، مهدویت، مقاومت و شهادت طلبی و پای بندی به انقلاب در دل و جان بخش عمدهای از مردم جاری است.
معاون سیاسی استاندار فارس در بخش پایانی گفت: مجموعا ۷ توصیه مقام معظم رهبری به افرادی که خود را مدافع انقلاب اسلامی میدانند داشتند، این ۷ توصیه را اینگونه شرح داد: نباید بگذاریم دشمن حقیقت انقلاب اسلامی را وارونه کند، حضور و یاد امام نباید کمرنگ شود.
او در توضیح سومین توصیه گفت: به گفته رهبر انقلاب، ارتجاع آن چیزی است که ما را به گذشته انقلاب اسلامی بر میگرداند، به رژیم ستمشاهی زمانی که پادشاهانی بر این کشور حکمرانی میکردند که خود را ژاندارم منطقه میدانستند و وابسته به غرب بودند.
محبی پور گفت: دروغ و فریب دشمن را باید افشا کرد، از سرمایه ایمان مردم بهتر استفاده کنیم و کشور در هیچ امری به بن بست نرسیده است، دیگر توصیههای ایشان بود.
او، همچنین در مورد توصیه آخر رهبر انقلاب گفت: در کنار نقد کردنها و گلایههایی که وجود دارد، هر کدام از مسئولان، مدیران جمهوری اسلامی، اساتید، معلمان، همه کسانی که فعالیت دارند، اگر فعالیت شان مثبت، است، حتی اگر به نتیجه هم نرسید، این ایده دینی است از آنها قدر دانی شود. این ۷ محور جا دارد مورد توجه قرار گیرد.