اکبری گفت: تاکنون ۷۶ هکتار از اراضی کشاورزی خراسان جنوبی زیرکشت سیب زمینی رفته و پیش بینی میشود ۱۰۰ هکتار دیگر نیز تا پایان فصل کشت به آن اضافه شود.
او گفت: از هر هکتار مزرعه زیرکشت به طور متوسط ۲۵ تُن سیب زمینی برداشت می شود.
اکبری گفت: در طی زمان کاشت تا برداشت این محصول برای ۱۲ تا ۱۵ نفر و در طی زمان وجین و برداشت نیز برای ۵۰ نفر در استان به صورت فصلی اشتغال ایجاد می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: پارسال ۲ هزار و ۸۴۶ تُن سیب زمینی از ۱۱۹ هکتار مزرعه زیرکشت این محصول برداشت شده است.
او گفت: برداشت محصول سیب زمینی در خراسان جنوبی از اوایل تیر آغاز شده و تا پایان آبان ادامه دارد.