مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحا ۴۰۰ کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد خبر داد.

دکتر شهریار مستوفی گفت: گروه‌های بازرسی و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در بازرسی از یک واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی موفق به کشف و ضبط ۳۰۰ کیلوگرم انواع سوسیس نامرغوب و همچنین ۱۰۰ کیلوگرم همبرگر فاسد شدند.

به گفته مستوفی، بلافاصله نسبت به معدوم سازی فرآورده‌های گوشتی فاسد اقدام شد. پرونده برای رسیدگی به مراجع قانونی ارجاع داده شد.

مستوفی از شهروندان خواست با توجه به آغاز فصل گرما از خرید و نگهداری انواع فرآورده‌های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، خارج از محیط یخچال خودداری کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.