امام جمعه موقت گرگان گفت: مسئولیت اجتماعی و مدیریتی امانتی الهی در دست مدیران نهاد‌های اجرایی است.


حجت‌الاسلام قربانعلی برقرار امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه مرکز استان گفت: امانت‌داری ویژگی مورد تاکید امام هادی (ع) به عبدالعظیم حسنی بود که به پیروان و دوستان آن حضرت برساند.


حجت‌الاسلام برقرار ادامه داد: نه تنها مدیران و مسئولان، بلکه همه آحاد جامعه باید آن را سرلوحه کار‌ها و برنامه‌های خود قرار دهند.

او افزود: هر کسی که امانتی را قبول می‌کند باید آن را صحیح و سالم به دست صاحبش برساند و افراد باید خود را از خیانت در این امانت برحذر دارند.

 

امام جمعه موقت گرگان گفت: ایجاد روابط حسنه یکی دیگر از ویژگی‌ها مسلمانان بنا به فرموده امام هادی (ع) بود و تاکید داشتند که به یکدیگر توجه کنید و صله‌رحم، دید و باز را ترک نکنید و نسبت به یکدیگر مهربان باشید.

 

حجت‌الاسلام برقرار با بیان این که حفظ آبروی دیگران از دیگر سفارشات آن حضرت به عبدالعظیم حسنی جهت رساندن به مسلمانان بود، افزود: متاسفانه این مساله در جامعه ما آنطور که باید رعایت نمی‌شود و باید مواظب باشیم که آبروی کسی خدشه‌دار نشود، زیرا انسان با آبروی خود زنده است.

 

او تاکید کرد: بسیاری از مواقع برخی افراد را بدون دلیل و مدرک متهم می‌کنیم حال آن که این کار درست نیست.

 

امام جمعه موقت گرگان ادامه داد: صداقت در گفتار هم از دیگر تاکیدات آن حضرت بود، زیرا در قرآن هم بر همراهی مردم با صادقان تاکید شده است.

 

حجت‌الاسلام برقرار افزود: صداقت بسیار خصلت ارزنده‌ای است و همانطور حجت‌الاسلام برقرار که نجات انسان در صداقت و راستگویی است، برعکس آن یعنی هلاکت و بدبختی انسان در روغگویی خواهد بود.

 

او یادآور شد: آن حضرت فرمودند که شیطان قسم خورده تا انسان را گمراه کند لذا مردم باید مواظب باشند شیطان در آن‌ها نفوذ نکند.

 

امام جمعه موقت گرگان در بخش دیگری از این خطبه با اشاره به قرار داشتن در هفته هلال‌احمر و یکصدمین سالگرد تاسیس این نهاد مردمی و خیریه گفت: بنا به فرموده امام کاظم (ع) خداوند بندگانی در روی زمین دارد که در مواقع حساس برای رفع نیاز‌های مردم می‌کوشند و این افراد در روز قیامت در امنیت کامل قرار دارند.

 

حجت‌الاسلام برقرار افزود: همچنین پیامبر اکرم (ص) در روایتی فرمودند ۲ خصلت وجود دارد که بالاتر از آن خصلتی نیست که ایمان به خداوند و سودرسانی به بندگان خداوند و حرکت به سوی منافع جامعه از جمله آن است و شرک به خداوند و ضرر رساندن به بندگان ۲ خصلت شَری است که بدتر از آن نیست.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.