رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران می‌گوید: استفاده نمک بیشتر در برخی نانوایی‌ها برای این است که خمیر را شکل دهند و همین امر منجر به کاهش کیفیت نان می‌شوند.

آقای بیژن نوروز مقدم آبکنار گفت: اگر قرار است جلوی ضایعات نان گرفته شود همه موارد از مزرعه تا کشاورزی و حمل و نقل باید موارد استاندارد را رعایت کنند. الان ۲۰ نوع گندم در کشور وجود دارد که هر کدام مشخصات و مصارف خاص خود را دارد. برای افزایش کیفیت نان باید از اول چرخه تولید نان اصلاح شود.

به گفته او وزارت بهداشت اعلام کرده که برای هر ۱۰۰ کیلو گرم آرد، حدود ۸۰۰ گرم نمک استفاده شود این در حالی است که میزان نمک در گذشته یک کیلوگرم بوده که  میزان ۸۰۰ گرم اصرار دارند. اگر نان مورد بررسی قرار بگیرد و شور باشد آن مرکز صنفی جریمه می‌شود.

رئیس اتحادیه نانوایان تهران گفت: افزودن  ۸۰۰ گرم نمک که مقدار ابلاغ شده وزارت بهداشت است، مشخص نیست که برای چه نوع گندمی است چرا که جنس گندم در شهر‌های مختلف متفاوت است و قابل مقایسه نیست.

چندی پیش رهبر انقلاب نیز بر کاهش دور ریز و اسراف نان تاکید داشتند.

برچسب ها: قیمت نان ، کیفیت نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۵۹ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱
امروز تفتان گرفتم وزن کردم بعید میدونم 200 گرم بوده باشه ...شک دارم چون یکم خشک تر شده و رطوبتش کم شده .... قیمت 1300 ولی با این وزن
Iran (Islamic Republic of)
نصیری
۱۴:۲۴ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
دولت اگر یارانه آرد را بردارد چندین مزیت دارد یکی اینکه نانوا دنبال پخت نان با کیفیت می‌رود چون می‌بیند راهی جز تبدیل آرد به نان ندارد دوم کارخانه آرد دیگر نمی صرفد که سبوس گیری کند ی زمانی آرد را میداد نانوا کیلویی نهصد تا تک تومان وسبوس را می‌فروشند به دامداری کیلویی شش هزار تومان
آخرین اخبار