استاندار هرمزگان گفت: هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای نوسازی باغات استان هرمزگان اختصاص یافته، اما متاسفانه از این تسهیلات استقبال خوبی نشده است.
مهدی دوستی در دیدار با فعالان اقتصادی استان گفت: در سفر ریاست جمهوری، ۱۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تسهیلات گرفتیم که باید ماهانه هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان جذب شود و در صورت عدم استقبال و جذب، تسهیلات بازگشت میخورد.
او گفت: رویکرد ما در تخصیص اعتبارات این است که با انجام طرحهای رشد در استان، برای جوانان ایجاد اشتغال و زیرساختهای اصلی را تامین کنیم.
استاندار هرمزگان گفت: ساخت سالن ورزشی و آسفالت راه روستایی خوب است، اما این موارد به تنهایی باعث ایجاد اشتغال و ماندن جوانان در روستاها نمیشود.
او گفت: به دنبال ایجاد زیرساختها و طرحهای مرتبط با حوزه رشد هستیم و اختصاص بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار برای تامین برق مزارع پرورش میگو در استان امر بسیار خوبی بود که میتواند ضریب اشتغال را بالا ببرد.
استاندار هرمزگان گفت: در حوزه آبزی پروری بر اساس وعده ایجاد ۳ مرکز تقویت ذخایر آبزیان، علاوه بر تخصیص زمین و مشخص شدن مکان، یک مرکز دیگر نیز به این ۳ مرکز اضافه شده است.
دوستی گفت: در حوزه تجارت، کارگروهی با حضور سه وزیر تشکیل و پیش نویس یک قانون برای تجارت و ته لنجی نوشته شد که در این قانون بیمه ملوانان تا ساماندهی ته لنجی و تخفیفات مختلف در این قانون در نظر گرفته شده است که امیدوارم به سرعت اجرایی شود.
او گفت: در حوزه آبرسانی به دشتها و تکمیل زیرساختها، معادل ۱۰ درصد هزینه انجام شده برای سد جگین برای آب رسانی به دشتها و اراضی پایین دست این سد انجام شده است.
استاندار هرمزگان گفت: برای تکمیل زنجیره پتاسیم و ایجاد شهر پتاس ۷۰ هکتار در نظر گرفته شده و از سوی دیگر بر روی شهر سیلیس در استان نیز مطالعاتی انجام شده و با توجه به ضعف منابع سیلیس در هند به دنبال بازار هند و سرمایه گذاری در این زمینه هستیم.