معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: در اجرای طرح سلامت نوروزی در سیرجان، ۵ واحد صنفی متخلف پلمب شد.

محمد موقری پور گفت: در اجرای طرح سلامت نوروزی در شهرستان سیرجان، ۵ واحد صنفی متخلف پلمب و بیش از ٣٠٠ کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمع آوری و امحا شدند. 

او می گوید: بازرسان این دانشکده از ۲۵ اسفند به صورت محسوس و نامحسوس به منظور اجرای طرح سلامت نوروزی فعالیت خود را آغاز کردند و در اجرای این طرح تاکنون،  ۷ پرونده متخلف از مقررات بهداشتی به دادگاه ارجاع شد. 

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: در این‌ مدت نیز ۱۵۵ مورد کُلر سنجی آب شرب شهرستان و ۳۸۸ مورد سنجش عوامل محیطی تأثیرگذار بر ایمنی موادغذایی به همت بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان انجام شد.

او از مسافران نوروزی و همشهریان خواست: هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی و پمپ بنزین ها، مراکز بهداشتی و درمانی، مطب پزشکان، پارک‌ها و مراکز تفریحی، اماکن ورزشی، کارگاه ها، کارخانه‌ها و موضوعات مرتبط با دفع غیراصولی فاضلاب و زباله و همچنین بهداشت آب را با تلفن ثابت به شماره ۱۹۰ گزارش کنند تا در سریع‌ترین زمان رسیدگی شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.