شور نخود که یک میان وعده عالی به شمار می‌رود بین مردم افغانستان کاملا شناخته شده است. 

شور نخود غذای مقوی، مغذی و لذیذ اغلب در سفره‌خانه‌های سنتی یا در کنار خیابان روی چرخ‌دستی پخته و عرضه می‌شود؛ و مصرف آن به‌خصوص در روز‌های سرد سال تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن و پیشگیری‌کننده از ابتلا به بیمار‌های عفونی و ویروسی به‌ویژه سرماخوردگی است.

شورنخود طرز پخت راحتی داشته و البته دستورپخت‌های متفاوتی دارد و ادویه‌هایی که استفاده می‌شود با توجه به ذائقه افراد متفاوت می‌باشد.

مواد لازم:

نخود ۴۰۰ گرم (۲‌ پیمانه)

آب به قدر ضرورت

بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک به قدر ضرورت

مرچ سرخ (فلفل قرمز) به قدر ضرورت

چتنی ۱ قاشق چای‌خوری

گشنیز به قدر ضرورت

طرز تهیه:

نخودها را از شب قبل در آب جوش خیس کنید، سپس آن‌ها را در دیگ بخار ریخته و با ۵ پیمانه آب، نصف قاشق چای‌خوری بکینگ پودر مخلوط کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

پس از ۲۰ دقیقه نخودها را در ظرفی بریزید و کمی نمک، مرچ سرخ (فلفل قرمز)، چتنی (سس ترکیبی از فلفل سبز، گوجه، سیر، سرکه، نعنا و نمک) و گشنیز خرد شده روی آن اضافه کرده و اگر دوست داشتید با سرکه میل کنید.

با طرز تهیه شورنخود، میان‌وعده مقوی از دیار افغانستان آشنا شوید + فیلم و تصاویر

 

با طرز تهیه شورنخود، میان‌وعده مقوی از دیار افغانستان آشنا شوید + فیلم و تصاویر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پرستو
۱۵:۵۸ ۱۲ اسفند ۱۴۰۲
خیابان مولوی تهران رفتم پر بود از غذاهای افغانستانی خوردم و کیف کردم
Iran (Islamic Republic of)
زهرا رضایی
۱۳:۴۸ ۰۸ آذر ۱۴۰۲
عالی بود