احمدالله متقی در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ در خصوص تجهیزات نظامی به جای مانده در افغانستان گفت: تجهیزات نظامی را خیرات نمی‌کنیم

گرامی داشت مراسم سالروز خروج قشون سرخ شوروی سابق از افغانستان در هرات برگزار شد.

در این مراسم که اداره اطلاعات و فرهنگ هرات آن را ترتیب داده بود، والی، شماری از مسؤولان ادارات حکومتی، مجاهدین و فرماندهان جهاد مردم افغانستان در برابر نیروهای شوروی سابق و جمعی از متنفذین ولایت حضور داشتند.

مولوی نوراحمد اسلام جار والی هرات در این مراسم بر اهمیت ۲۶ دلو سالروز خروج آخرین سرباز نیروهای شوروی سابق از افغانستان را به عنوان یک روز تاریخی در افغانستان یاد کرد و گفت که مردم افغانستان نه‌تنها توانستند کشور خود را از اشغال شوروی نجات دهند، بلکه با مقاومت و مبارزه، تأثیرات بزرگی در سطح منطقه‌ به‌ویژه در خاورمیانه گذاشتند.

وی تصریح کرد که در سه سال گذشته در هرات حدود یک هزار کارخانه تولیدی راه‌اندازی شده است و به این ترتیب، روزانه یک کارخانه جدید به بهره‌برداری می‌رسد که این پیشرفت‌های صنعتی، به رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی کمک شایانی کرده است.

همچنین در این مراسم احمدالله متقی، رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات گفت: ۲۶ دلو روز ملی خروج قشون سرخ شوروی از افغانستان است و این رویداد باید همیشه در ذهن مردم و نسل‌های آینده زنده نگه داشته شود.

به گفته وی خروج نیروهای شوروی از افغانستان حاصل تلاش‌ها و فداکاری‌های مردم افغانستان بوده و نباید به فراموشی سپرده شود.

رئیس اطلاعات و فرهنگ در هرات در بخش دیگری از سخنانش به اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در خصوص تجهیزات نظامی به جای مانده در افغانستان واکنش نشان داد و گفت: «افغانستان دیگر آن کشوری نیست که با چوب و بیل و کلنگ به جنگ دشمنانش برود؛ حالا افغانستان تجهیزات نظامی دارد، تانک و نفربر زرهی دارد و به تکنولوژی دسترسی دارد که این همه امکانات را افغانستانی ها با تلاش گرفته اند و به هیچ کسی خیرات نداده اند».

روز ۲۶ دلو به عنوان سالروز خروج نیروهای شوروی از افغانستان، نماد مقاومت و پیروزی مردم افغانستان در برابر اشغالگری خارجی است و هرساله در نقاط مختلف افغانستان از جمله در هرات با حضور مقام‌های دولتی و مردم گرامی داشته می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.