حسین قدیمی گفت: بر اساس الگوی تعریف شده در آئین نامه جدید تعرفههای برق که از ابتدای بهمن امسال اجرایی شده، ۸۰ درصد مشترکان خانگی استان زیر الگو هستند و هیچ افزایش قیمتی در قبوض آنها نخواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل در جلسه تدوین برنامه عملیاتی پروژههای پیشران برق با حضور استاندار گفت: ۲۰ درصد از مشترکان خانگی بالای الگو هستند که به صورت پلکانی و بر اساس میزان مصرفشان از یارانه برق کمتری برخوردار خواهند شد.
قدیمی در ادامه با بیان اینکه تعداد مشترکان برق استان ۵۹۸ هزار مشترک میباشند به تشریح وضعیت برق استان پرداخت.
او میگوید: از ۵۹۸ هزار مشترک برق استان ۲۹.۷ درصد آن مشترکان صنعتی،۴۴.۲ درصد مشترکان خانگی و عمومی،۱۵.۵ درصد مشترکان کشاورزی و ۱۰.۶ درصد مشترکان سایر مصارف از قبیل مشترکان تجاری و روشنایی معابر میباشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: ۲۵ دستگاه پست انتقال و فوق توزیع با ظرفیت ۳ هزار و ۴۰ مگاولت آمپر،۹۵۹ کیلومتر مدار طول خطوط انتقال ۴۰۰ و ۲۳۰ کیلوولت و ۷۹۰ کیلومتر مدار، طول خطوط فوق توزیع استان است.
قدیمی میگوید: طول خطوط توزیع ۱۳ هزار و ۷۸۶ کیلومتر شامل شبکههای فشار متوسط و فشارضعیف و تعداد پستهای توزیع هوایی و زمینی ۷ هزار و ۳۳۶ دستگاه با ظرفیت هزار و یک مگاولت آمپر میباشد.
او ظرفیت عملی تولید فعلی نیروگاههای برق استان را ۸۱۶ مگاوات عنوان کرد و گفت: پیک مصرف برق استان ۴۵۷ مگاوات است و مازاد برق تولیدی به شبکه سراسری برق تزریق میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل میگوید: تقریبا تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان برقدار هستند و تعداد روستاهای برقدار استان هزار و ۷۳۰ روستا است و در عمدهی شهرستانهای استان روستای فاقد برق وجود ندارد.
قدیمی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۱ در سطح استان اردبیل هزار و سیصد کیلومتر شبکه مسی به کابل خودنگهدار تبدیل خواهد شد.
او میگوید: برای این پروژه ۲۶۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و از دهه فجر سالجاری در برخی شهرستانهای استان نیز آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل بهبود ولتاژ مشترکان، کاهش تلفات، جلوگیری از سرقت، زیبا سازی مبلمان شهری و جلوگیری از خاموشیهای ناشی از باد و طوفان را از جمله مزایای استفاده از کابل خودنگهدار به جای شبکه مسی عنوان کرد.
قدیمی هم چنین برنامه ریزی به مدار آمدن ۳۲ مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک با سرمایه گذاری بخش خصوصی، اجرای طرح بهارستان (بهسازی شبکههای برق روستایی)، نصب ۶۵ هزار کنتور هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری، تهیه ۳۰۰ دستگاه پنل خورشیدی برای عشایر را از برنامه عملیاتی تدوین شده این شرکت برای سال ۱۴۰۱ برشمرد.