آیا قبل از قاچ کردن پوست سیر را نیز جدا میکنید؟ آیا شما هم پختن غذا در مولتی کوکر را تماشا میکنید؟ مسئله این است که تقریبا همه ما چنین اشتباهات را در آشپزخانه انجام میدهیم؛ و شاید واقعا هیچ چیز بدی در این مورد وجود نداشته باشد، اما، چون این اشتباهات را انجام میدهیم، زندگی خود را دشوارتر میکنیم و طعم غذا را خراب میکنیم.
بیشتربخوانید
به همین دلیل امروز فهرستی از مشکلات و ایرادهای آشپزخانه را فراهم آورده ایم که اکثر ما نمیدانیم چگونه به درستی با آنها برخورد کنیم.
هنگام قرار دادن بشقابها در ماشین ظرفشویی، فقط آنها را پشت سر هم در ماشین ظرفشویی قرار میدهیم، اما این کار اجازه نمیدهد همه بشقابها خیلی خوب شسته شوند. دانشمندان تصمیم گرفتند تا بفهمند مشکل چیست و طرحی برای نحوه قراردهی ایده آل در ماشین ظرفشویی بوجود آوردند.
به این روش شستشو بسیار موثر خواهد بود و نیازی به شستشوی مجدد بشقابها نخواهید داشت.
بسیاری از افراد متوجه میشوند که در مایکروویو، بشقاب و غذاهایی که در کنارههای ظرف قرار دارند بیشتر گرم میشوند؛ و غذا در مرکز معمولا سرد است حتی زمانی که خود بشقاب کاملا داغ است.
به همین دلیل باید غذا را به شکل دونات بگذارید و مرکز آن را خالی بگذارید. به این ترتیب همه غذاها به یک اندازه گرم خواهند شد.
تقریبا در هر آشپزخانهای یک چاقوی پنیر وجود دارد، اما تنها تعداد کمی از مردم با کار واقعی آن آشنا هستند. این چاقو برای برش پنیر ساخته شده است؛ و کار نوک جداسازی برشهای نازک از هم است.
همچنین میتوانید از آن برای برش میوهها و سبزیجات با پالپ و پارَک نازک و پوست کشش دار مانند گوجه فرنگی و آلوهای رسیده استفاده کنید.
خانمهای خانه دار باتجربه به ما هشدار میدهند که اگر مخلوط کن را به درستی آماده نکنید، ممکن است خامه آنقدر که میخواهید خوب نباشد. خوشبختانه، آماده کردن دستگاه بسیار آسان است.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که کاسه و همزنها را در فریزر خنک کنید. این کار باعث میشود که خامه به شکل بهتری بیرون بیاید.
بسیاری از ما در اولین باری که توستر را تهیه میکنیم تنظیمات آن را انجام میدهیم، همین. چنین رویکردی تنها در صورتی مناسب میباشد که همیشه از یک نوع نان که دارای ضخامت یکسان است استفاده کنید.
اما اگر انواع مختلف نان را استفاده میکنید، باید هر بار که از توستر استفاده میکنید تنظیمات را تغییر دهید، زیرا کیفیت نان تست به نوع نان، ضخامت آن و حالت پخت بستگی دارد.
حتی زمانی که تصمیم میگیریم از مولتی کوکر یا دستگاههای "هوشمند" دیگر استفاده کنیم، هرگز نمیتوانیم آرام باشیم و همیشه به داخل نگاه کنیم تا غذا را بررسی کنیم. با این کار نتیجه را خراب میکنیم.
هر بار که درب را باز میکنید، دمایی که دستگاه برای پختن غذا به آن نیاز دارد را کاهش میدهد.
یک قاشق اسپاگتی میتواند به شما کمک کند قبل از قرار دادن آن در آب جوش میزان اسپاگتی مورد نیاز خود را اندازه بگیرید. خیلی راحت است، اینطور نیست؟
بسیاری از ما هنوز پوست سیر را قبل از قرار دادن آن در خردکن جدا میکنیم. حتی اگر از قبل آن را پاک نکنید، پوست در غذای شما نخواهد بود.
برای اینکه تکههای پوسته تخم مرغ در غذا نباشد، تخم مرغ را در لبه کاسه نشکنید. به جای آن، آن را روی سطح آن بشکنید.
برای اینکه تخم مرغهای سرخ شده زیبا به نظر برسند، باید یک قانون ساده را به کار ببریم. ابتدا سفیده تخم مرغ را حدود یک دقیقه تفت دهید سپس زرده را به آن اضافه کنید. به این طریق میتوانید بهترین نتیجه را بگیرید. سفیده تخم مرغ نسبت به زرده که خوشمزهترین راه برای خوردن تخم مرغ محسوب میشود، بیشتر سرخ میشود.
منبع: نگارمگ