سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: اولا که به هیچ وجه نباید وارد لینک مذکور شد و بهتر است به سرعت پیامک پاک شود؛ اما اگر پیامک برای فردی ارسال شد و این فرد وارد لینک شد، لازم است بلافاصله اینترنت گوشی خود را قطع کرده و به پلیس فتا یا کارشناسان متخصص و مورد تایید امنیت سایبری مراجعه کند.
وی با بیان اینکه مجرمین سایبری نیز با طراحی برنامههای مخرب و بدافزار به دنبال نفوذ به گوشیهای تلفن همراه و سرقت اطلاعات کاربران هستند، گفت: از این رو توصیه میشود که کاربران اپلیکیشنها و برنامههای مورد نیاز خود را از اپ استورها و مراکز معتبر دانلود کرده و حتماً به مجوزهای درخواستی هنگام نصب یک اپلیکیشن دقت و از یک آنتی ویـروس و برنامه امـنیتی بر روی تلفن همراه خود استفاده کنند.
او با بیان اینکه پلیس فتا به طور مستمر بر فضای مجازی نظارت دارد، گفت: پلیس فتا در کنار دیگر پلیسهای تخصصی و در اجرای طرح هایی، چون رعد، کاشف، ظفر، اقتدار و ... حضور دارد. ما با رصد جرائم و مجرمان در فضای مجازی اجازه نخواهیم داد تا افراد سودجو بخواهند از مردم کلاهبرداری یا اخاذی کنند، اما لازم است خود کاربران نیز دانش و آگاهی خود در مورد حضور در این فضا را ارتقاء دهند.
منبع: خبر آنلاین