باشگاه خبرنگاران جوان ساری-موسی مقیمی گفت: مجوز معدن پلور آمل در راستای ماده ۲۴ قانون صادر شد اما این اداره کل از همان ابتدا با جاده دسترسی معدن به دلیل وجود پوشش گیاهی مخالف بود به همین دلیل مکاتباتی نیز با شورای حفظ حقوق بیت المال استان انجام داد.
او افزود: پیگیریها و مخالفتهای این اداره کل سبب شد هیچ گونه بهره برداری از این معدن با وجود گذشت دو سال از صدور پروانه انجام نشود.
در پی صدور پروانه بهره برداری معدن چلاو آمل برخی اهالی روستاهای چلاو، سنگچال و فیلبند به این واگذاری اعتراض دارند و معتقد هستند واگذاری بخشی از معادن در گذشته بدون در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی بود و این مسئله خسارتهایی را به حوزه محیط زیست و منابع طبیعی منطقه وارد کرده است.
آنها میگویند عرصه مورد نظر رویشگاه درختان بلوط و محل عبور و مرور حیواناتی نظیر مرال، شوکا، پلنگ، خرس، گرگ، قرقاول و کبک است و در صورت فعالیت این معدن مشکلات زیست محیطی زیادی ایجاد خواهد شد
منطقه گردشگری چلاو ۹ روستا شامل روستای پاریمه، پاشاکلا، نجارکلا، تیار، گنگرچکلا، چمه بن، زر خونی سنگچال و فیلبند با جمعیت حدود ۱۰ هزار دارد.
به گفته معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی مازندران ـ منطقه ساری مسئولان سازمان جنگلها و صنعت و معدن از این معدن بازدید کردند و مقرر شد بعد از بازدید نتیجه اعلام شود که احتمال موافقت با بهره برداری از این معدن بعید بنظر میرسد.
بیش از ۲۶۴ معدن در مازندران ثبتشده که ۱۰۳ معدن فعال است و ۸۱ پرونده اکتشاف نیز در استان صادر شده است که بیشترین معادن در شهرستانهای آمل است.
انتهای پیام / ک