باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی گفت: سه نوع نرخ حق بیمه برای بیمه دانشجویی تعریف شده که دانشجویان متقاضی میتوانند یکی از آنها را انتخاب کنند. نرخ پرداخت حق بیمه ۱۴ درصد که شامل خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی است و برای افراد مجرد و فاقد تحت تکفل توصیه میشود. نرخ پرداخت حق بیمه ۱۶ درصد که شامل خدمات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی است و نهایتا کاملترین نرخ پرداخت حق بیمه که ۲۰ بوده و خدمات مربوط به بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی را دربرمیگیرد.
به گفته شکوری دانشجویان در حین تحصیل، باید درخواست بیمه دانشجویی را ارائه کنند و بلافاصله بعد از ثبت نام و آغاز بیمه پردازی، سوابق بیمهی برای آنها ایجاد میشود و از خدمات این سازمان برخوردار میشوند.
او گفت: دانشجویانی که قصد دارند بیمه شوند حتی اگر تحت تکلف پدر یا مادر خود هستند میتوانند خود را بیمه کنند و سابقه برایشان حساب شود اگر هم تحت تکلف کسی نیستند میتوانند خود و خانوادیشان را پوشش دهند.
در حال حاضر ۵۳ درصد از افراد جامعه که شامل خانوادهها، زنان و دانشجویان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و با تفاهم نامه دیروز تامین اجتماعی و وزارت علوم دانشجویان هم میتوانند از خدمات بیمهای تامین اجتماعی استفاده کنند.
انتهای پیام/
یا مثلا کسایی که ترمای آخرن نمیتونن سنوات گذشتشونو رد کنن؟
من دانشجوی phD هستم. خودم را بیمه زنان خانه.دار کردم با نرخ ۱۲ درصد ولی بیمه درمانی ندارم
لطفا راهنمایی کنید کدوم بیمه بهتره؟
اول درصدهای بیمه رو یاد بگیرین بعد...
درصد ها به این شکله
پرداخت حق بیمه به سه شکل امکانپذیر میباشد که نرخ ۱۲ درصد شامل خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی است. نرخ ۱۴ درصد که شامل خدمات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی است و نرخ ۱۸ درصدکه خدمات بازنشستگی، فوت قبل و بعد از بازنشستگی و از کارافتادگی را شامل میشود
برا ما هم یه فکری کنید!
افرادی که حالا شاغل دولتی یا نظامی هستن
از هر قشری تا نارضایتی بوجود نیاید
با سپاس
فقط زمانی که دانشجو هستیم بیمه لحاظ میشه؟
یا سالهای گذشته، با پرداخت هزینه اضافه میشه به سابقه؟