باشگاه خبرنگاران جوان تبریز - حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم در جلسه هماهنگی شورای سیاستگذاری همایش بین المللی مهدویت و تمدن نوین اسلامی با تاکید بر اینکه در خصوص تببین فرهنگ مهدویت کم کار شده است گفت: مهدویت فلسفه بزرگ جهانی است که باید تلاش کنیم تا این فرهنگ در جامعه ما جا بیفتد، چون اساسا تمدن مهدویت میتواند یک اجتماع جامعه را سامان ببخشد و برکات مهدوی برای آن شهر و منطقه حاکم شود.
برگزاری همایش مهدویت امر مقدسی است و برای ترویج فرهنگ مهدویت برگزاری این برنامهها نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است.
در خصوص حادثه عظیم کربلا کارهای خوبی انجام گرفته چرا که بعد از این همه مدت حتی بدون تبلیغات ایام عاشورا بخوبی زنده نگه داشته شده، اما در بحث بعثت، غدیر و مهدویت بایدتوجه زیادی داشته باشیم.
در قبل از پیروزی انقلاب خیابانها بصورت خودجوش توسط مردم آراسته میشد، اما بعد از انقلاب خودجوشی مردم کاسته شد، چون شهرداریها و دستگاهای اجرایی به میدان امد و نقش مردم کمرنگ شد.
وظیفه همه ما است که با هم در برگزاری این برنامه بنحو احسن تلاش کنیم چرا که آبروی همه ماو شهر تبریز است و برگزاری آن یک نو اوری صورت گرفته است.
حجت الاسلام نوبری مسئول دفتر نمایندگی مسجد مقدس جمکران در تبریز نیز گفت: همایش بین المللی مهدویت و انتظار وجامعه تمدن نوین اسلامی استان در ۱۹ اسفند ماه سال جاری در تبریز برگزار و همایش کشوری آن در ۲۰ اسفند توسط موسسه آینده روشن در شهر قم برگزار میشود.
در این راستا اقدامات خوبی با حمایت مادی و معنوی و همه جانبه نماینده، ولی فقیه در استان صورت گرفته و بیش از ۵۰ جلسه کاری تشکیل شده است.
همچنین آقای مهندس مرتضی صفری مدیر کل صداوسیمای استان گفت: برگزاری این همایش کاربسیار ارزشمندی است، اما در این حوزه غفلت زیادی داریم و باید این همایش را به فال نیک بگیریم
در بحث تبلیغات قبل از همایش باید در لایههای مختلف اجتماعی این همایش را تبیین کنیم.
در پایان مراسم احکام مسئولین کمیتههای هفت گانه همایش مهدویت اهدا شد.
انتهای پیام/