باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل - فریبا محمدلو گفت: نهادسازی و سازماندهی بانوان فعال بخش کشاورزی در قالب تشکلهای اقتصادی از قبیل صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی منجر به توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی آنها شده و مسیر اشتغال پایدار و رونق کسب و کارهای خرد روستایی را هموار خواهد کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل به نقش بانوان در پیشبرد امور اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و اقتصادی در جامعه اشاره کرد و گفت: ارتقای جایگاه بانوان و توجه مضاعف به این قشر از وظایف مهم مسئولان دستگاههای اجرایی است.
به گفته محمدلو با اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، استقلال و خودکفایی این قبیل از خانوادهها هدفگذاری شده است.
او همچنین با اشاره به نقش تاثیرگذار حضرت فاطمه زهرا (س) در طول تاریخ گفت: آن حضرت با ایفای بهینه نقش همسری و مادری، رعایت اصول اخلاقی و در عین حال دفاع از امامت و ولایت نقش بسزایی داشته و به عنوان بهترین الگو و اسوه زنان معرفی شده است.
بر اساس آخرین سرشماری انجام شده در سال ۹۵، جمعیت استان اردبیل بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر بوده که ۶۲ درصد ساکن شهر و ۳۸ درصد ساکن در مناطق روستایی است، به ازای هر ۱۰۵ نفر مرد، ۱۰۰ نفر زن در استان اردبیل زندگی میکنند و ساختار جمعیتی نشان میدهد که با توجه به نرخ رشد پائینی که در استان وجود دارد، شرایط به سمت پیری و سالخوردگی پیش میرود.
انتهای پیام/ح