باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- سعید کریمی گفت : بیش از ۵۵ هزار تن از ظرفیت سردخانههای استان طی دو سال گذشته ایجاد شده است، ایجاد این واحدها باعث شده در سال جاری مشکلی برای ذخیره سازی محصولاتی همچون سیب زمینی و پیاز در استان وجود نداشته باشد.
به گفته مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ایجاد واحدهای سردخانهای در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی بخصوص محصولات باغی نقش عمده دارد، توسعه واحدهای مذکور سبب بر طرف شدن مشکلات ذخیره سازی میوه شب عید و مرغ منجمد شده است.
با توجه به تولید حدود ۵ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان کرمانشاه و لزوم نگهداری برخی از محصولات، وجود حداقل ۳۰۰ هزار تن سردخانه در استان ضروری است که هزینههای بالای ایجاد سردخانه، مشارکت بانکها در اجرای این طرحها را میطلبد.
برنامه استان کرمانشاه جهت ایجاد سردخانه سالیانه ۵۰ هزار تن بوده و هر ساله وضعیت فعالیت و کارکرد سال قبل مورد ارزیابی و بررسی قرار خواهد گرفت.
در حال حاضر حدود ۲۰۰ نفر در سردخانههای استان کرمانشاه مشغول فعالیت هستند .
انتهای پیام/د