یک پزشک متخصص هشدار می‌داد که نوشیدن چای داغ ممکن است باعث بیماری جدی در بدن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان- فرهاد اسلامی محقق ارشد انجمن سرطان آمریکا (ACS) گفت: با وجود اینکه چای فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما نوشیدن داغ آن می‌تواند باعث بروز یک نوع سرطان خطرناک شود.

اسلامی می گوید که نوشیدن چاى به مقدار بیش از ۷۰۰ میلی لیتر و حرارت بیش از ۶۰ درجه در روز؛ خطر ابتلا به سرطان سلول سنگفرشی مری را حدود ۹۰ درصد افزایش می‌دهد.

محقق ارشد انجمن سرطان آمریکا تاکید کرد، می‌توان نتیجه گرفت که مصرف هر نوع نوشیدنی گرم - نه فقط چای - می‌تواند منجر به چنین عواقبی شود؛ از این رو به کسانی که چای بسیار داغ می‌نوشند، توصیه می‌شود عادت کنند تا کمی صبر کنند اندکی خنک شده بعد میل کنند.

این پزشک متخصص می گوید، این خطر در کسانی رخ می‌دهد که علاقه مفرط به چای دارند و بیش از ده فنجان در روز می‌نوشند، زیرا این نوشیدنی حاوی تانن‌هایی است که می‌تواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند که ممکن است منجر به کمبود آهن در بدن شود.


بیشتر بخوانید:

چند اشتباه رایج هنگام نوشیدن چای که می‌تواند منجر به سرطان شود

نوشیدن مایعات داغ در لیوان کاغذی چه عوارضی دارد؟


منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۱۸ دی ۱۴۰۰
گزارشی هم درباره بیماریهایی که با واکسن ایجاد میشود تهیه کنید، باتشکر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۵ ۱۸ دی ۱۴۰۰
همون نلبکی قدیم بهترین وسیله خوردن چای بود که کنار گذاشتیم متاسفانه