روت افغانستانی از جمله نان‌های محلی مردم افغانستان است که اینجا با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نان، همیشه بر سر هر سفره‌ای بوده است و از مواد‌های اصلی و لازم برای ادامۀ زندگی ماست. شاید همین حیاتی بودن آن است که ما شاهد نان‌های متنوع در نواحی مختلف جهان باشیم.

روت، یکی از نان‌های محلی مردم افغانستان است که طرز تهیه آن راحت و با مواد اولیه در دسترس است.

شما می‌توانید پخت این نان خوشمزه و مقوی را به عهده فر خود بگذارید و آن را به عنوان عصرانه میل کنید.

مواد لازم:
تخم‌مرغ ۳ عدد
بوره (شکر) ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک به قدر ضرورت
آرد سفید ۴ پیمانه
شیر به قدر ضرورت

طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را با هم‌زن خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

روغن مایع و بوره (شکر) را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و سپس خوب مخلوط کنید، تا جایی که بوره (شکر) کاملا آب شود.

خمیر مایه، بکینگ پودر، نمک و هل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

آرد سفید را مرحله به مرحله اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید.

سپس شیر را مرحله به مرحله به قدر ضرورت به مواد اضافه کنید تا "روت" نرمتر شود.

برای اینکه خمیر را خوب صاف کنید باید دستان خود را با کمی روغن چرب کرده و سپس خمیر را صاف و یکدست کنید.

وقتی خمیر صاف شد ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید، سپس کاغذ روغنی روی آن بکشید و خمیر را روی آن قرار دهید.

خمیر روت را با دست صاف و پهن کنید.

یک عدد تخم‌مرغ را خوب هم بزنید و با قلم‌مو روی خمیر بمالید تا روت شما طلایی و خوش رنگ شود.‌

می‌توانید با چنگال روی روت را سوراخ سوراخ کنید تا شکل زیبایی به خود بگیرد و پخت آن هم سریع‌تر شود.

در آخر از سیاه دانه و دانه کنجد برای تزیین روی روت استفاده کنید و اجازه دهید خمیر نیم ساعت استراحت کند.

پس از ۳۰ دقیقه خمیر را داخل فری که از قبل داغ کرده اید و با درجه ۱۶۰ و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

اگر پس از ۲۰ دقیقه خلال دندان به خمیر نچسبید و به راحتی خارج می‌شد، روت شما آماده سرو کردن می‌باشد.

 

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.