پریسا ترابی مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره میزان استاندارد مصرف نمک اظهار کرد: نمک یکی از مواد لازم و ضروری برای سوخت و ساز بدن افراد است و پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات را بهبود میبخشد.
او ادامه داد: در هنگام فعالیت شدید بدنی یا فصل گرم تابستان با مصرف کمی نمک می توان املاح از دست رفته را جبران کرد. بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت افراد حداکثر باید روزانه پنج میلیگرم نمک مصرف کنند و متاسفانه میزان مصرف نمک در بین مردم کشورمان بالاست.
مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: در حال حاضر بر اساس آخرین مطالعات و بررسی های انجام گرفته شده ایرانیان دو تا سه برابر حد استاندارد دنیا و سازمان جهانی بهداشت نمک مصرف می کنند و این مسئله باعث بروز بیماری های مختلف غیر واگیر شده است. متخصصان به این نتیجه رسیده اند که ارتباط مستقیمی بین مصرف بالای نمک با بروز بیماری فشار خون بالا وجود دارد و خطر ابتلای افراد به سکته های مغزی و قلبی را افزایش می دهد.
ترابی تاکید کرد: مصرف بالای نمک کارکرد کلیه ها را دچار اختلال می کند و سیستم های مربوط به دفع دچار مشکل می شوند.
او گفت: مصرف زیاد نمک باعث می شود تا کلسیم از استخوان های بدن جدا و موجب پوکی استخوان شود.کاهش مصرف نمک خطر شیوع بیماری سرطان معده را در افراد کم می کند و در مناطقی که مردم کم تر نمک مصرف می کنند میزان ابتلای افراد به بیماری سرطان معده کم تر است همچنین مصرف زیاد نمک آسم را تشدید می کند.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/
وارد کردن چندتا کد ملی در سامانه واکسن که کار سختی نیست.
نمک طبیعی در تعادل آب و الکترولیتها و فشار خون بسیار حائز اهمیت است .
مسئول محترم، لطفا یه فکری بحال وضعیت آردهای بدون سبوس بکنید.
مردم چی فرض کردین
اینم گرون کنید
نمک هم حذف کنید از سفره مردم