بازوند گفت: بحث نشاط اجتماعی بسیار مهم و تاثیرگذار است، زیرا اگر جامعه‌ای با نشاط اجتماعی روبرو باشد حتماً در این جامعه با کاهش آسیب‌های اجتماعی روبرو خواهیم بود .

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه بحث نشاط اجتماعی بسیار مهم و تاثیرگذار است، زیرا اگر جامعه‌ای با نشاط اجتماعی روبرو باشد حتماً در این جامعه با کاهش آسیب‌های اجتماعی روبرو خواهیم بود، گفت: در همین راستا سند ارتقای نشاط اجتماعی در استان تهیه و تدوین شده است.

او گفت : در این جلسه موضوعات آسیب‌های اجتماعی در تعدادی از استان‌ها از جمله استان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت و همچنین به بازبینی آسیب‌های اجتماعی و بحث خودکشی پرداخته شد و ما برنامه‌هایی که در راستای کاهش این آسیب‌ها در استان تدوین کردیم را ارائه دادیم.

استاندار کرمانشاه افزود: با وجود اینکه استان کرمانشاه یکی از استان‌های دارای مشکل در زمینه آسیب‌های اجتماعی است، اما خوشبختانه طی سال‌های گذشته با کاهش خودکشی روبرو بودیم و در این زمینه برنامه‌ای با همکاری دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی و سمن‌ها برای کاهش این آسیب اجتماعی تدوین کردیم که بسیار کارساز و اثر بخش بوده است.

او علل موثر در پدیده خودکشی را اختلالات روانی، تعارضات خانوادگی، اعتیاد، بیکاری و ابتلا به بیماری‌های لاعلاج عنوان کرد و ادامه داد: برای هر کدام از این علل با توجه به شرایط موجود راهکار‌های مناسب تدوین شده و سازمان‌ها و دستگاه‌های ذیربط موظف هستند که این موضوعات را پیگیری کنند.

او از تهیه اطلس کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله خودکشی در استان متناسب با مقابله با عوامل این پدیده اجتماعی خبر داد و گفت: از مسئولان کشوری خواستیم که اعتبارات لازم را به منظور اجرای این برنامه راهبردی به استان اختصاص دهند و از سازمان‌های مردم نهاد و سمن‌ها انتظار داریم که در این زمینه به کمک استان بیایند تا شاهد کاهش هر چه بیشتر این آسیب‌ها در کرمانشاه باشیم.

بازوند ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی نه تنها برای استان بلکه برای کشور یک چالش است که نیاز به یک برنامه مدون، عملیاتی و میدانی دارد که این مهم در دستور کار برنامه‌های استان قرار دارد.

او توسعه نشاط اجتماعی را عاملی مهم برای غلبه بر آسیب‌های اجتماعی برشمرد و گفت: بحث نشاط اجتماعی بسیار مهم است، زیرا اگر جامعه‌ای با نشاط اجتماعی روبرو باشد حتماً در این جامعه با کاهش آسیب‌های اجتماعی روبرو خواهیم بود و در همین راستا سند ارتقا نشاط اجتماعی در استان تهیه و تدوین شده است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه استراتژی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش، بهزیستی و دانشگاه‌های استان تدوین شده است، افزود: در سال ۱۳۹۶ باوجود اینکه با یک زلزله بسیار بزرگ روبرو بودیم، اما در کنار بازسازی منازل مسکونی مردم، به بازسازی روح و روان مردم زلزله زده نیز توجه کردیم.

بازوند با بیان اینکه مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیاز به عزم ملی دارد، ادامه داد: قوه مجریه به تنهایی نمی‌تواند به مقابله با این آسیب‌ها بپردازد بلکه برای مقابله جدی‌تر نیازمند تلاش و کمک سایر قوا نیز می‌باشیم.

او به مهمترین اقدامات طی چند سال گذشته در استان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و مهمترین این اقدامات را تدوین طرح استرتژی کاهش آسیب‌های اجتماعی با استفاده از همه ظرفیت‌های داخلی، عقد قرارداد با سازمان‌های دولتی، فنی و حرفه‌ای و بهزیستی برای توانمندسازی سرپرستان خانوارها، افزایش تاب آوری مردم و عقد قرارداد با سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد و فعال سازی برنامه کاهش آسیب‌های اجتماعی ذکر کرد .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.