به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، همراه اول که از سال ها قبل و در راستای حرکت به سمت 5G اقدام به توسعه دانش و زیرساخت های مورد نیاز خود کرده بود، تمرکز ویژه ای روی فناوری پردازش در لبه شبکه را داشته و در نمایشگاه های تلکام سال های قبل با ارائه دموهایی نظیر خودروی خودران که از طریق حسگرهای مغزی به tested E2E Cloud native همراه اول متصل بود، سعی در به نمایش گذاشتن ابعاد این فناوری کرد.
در همین راستا و با توجه به تحریم های بین المللی، از سال های قبل تیم متخصص و فنی همراه اول اقدام به طراحی معماری مبتنی بر راهکار بومی کرد که با حمایت شرکت های دانش بنیان داخلی، این محصول طراحی و ساخته شد و توانستند با ارائه یک دموی پردازش تصویر در لبه شبکه، میزان اثر و بهبود این فناوری را در نمایشگاه ایران تلکام سال 2021 به نمایش بگذارند.
بیشتر بخوانید
این محصول کاملا بومی بر بستر نسل پنجم شبکه همراه اول قرار گرفته و با کاهش زمان دسترسی به سرویس ها قادر است علاوه بر افزایش سرعت دسترسی، منجر به استفاده بهینه از بسترهای انتقال فیزیکی تا Core شبکه شود؛ کاهش تاخیر و افزایش سرعت و کیفیت پردازش تصویر از مزایای این فناوری است.
فناوری Multi-Access Edge Computing در شبکه نسل 4 هم قابل بهره برداری است و امکان ارائه انواع یوزکیس ها نظیر واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، پخش ویدئو پرسرعت و تعاملی، پخش بازی های آنلاین، تعاملی و... را با پارامترهای کیفی بسیار بالاتر به مشترکان همراه اول فراهم می سازد.
انتهای پیام/