استاندار سیستان و بلوچستان گفت: وضعیت استان بر اساس رنگ‌بندی خوب، اما این شرایط پایدار نیست و شکننده بوده و ممکن است در کوتاهترین زمان تغییر کند.

به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی در نشست ستاد مدیریت و مقابله با کرونا گفت: با توجه به موفقیت طرح واکسیناسیون کرونا در حوزه اقشار در دُز اول و دوم؛ دُز سوم واکسیناسیون نیز به ۲ روش قشری و عمومی باید در این استان انجام شود. وضعیت استان بر اساس رنگ‌بندی خوب، اما این شرایط پایدار نیست و شکننده بوده و ممکن است در کوتاه‌ترین زمان تغییر کند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت : از سویی این شرایط در سیستان و بلوچستان ممکن بوده مردم را به سمت عادی‌انگاری پیش ببرد که این امر بسیار خطرناک است. اگر می‌خواهیم شرایط کسب و کار، حمل و نقل و گردشگری به همین شکل موجود ادامه یابد همراهی مردم، اصناف و اقشار مختلف برای دُز سوم واکسیناسیون کرونا به منظور حفظ شرایط موجود و دوری از اجباری شدن محدودیت‌های مجدد صورت گیرد. از تمام ظرفیت‌های رسانه و تبلیغات محیطی برای ایجاد انگیزه جهت واکسیناسیون دُز سوم در سیستان و بلوچستان استفاده شود.

محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت ۳ الی ۴ ماه بعد از تزریق دُز دوم به دلیل پایین آمدن آنتی‌بادی در بدن، دُز سوم واکسن باید تزریق شود. با توجه به پیدایش سویه جدید امیکرون که قدرت سرایت آن چهار برابر سویه دلتا است پرهیز از عادی انگاری و تزریق دُز سوم واکسن ضروری است.

علیرضا شهرکی مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان نیز از کاهش ۲۹ درصدی آمار مبتلایان نسبت به هفته گذشته خبر داد و افزود: آمار فوت شدگان نیز در هفته گذشته از هفت نفر به دو نفر کاهش پیدا کرده است. آمار واکسیناسیون نیز در دُز اول به ترتیب در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۷۳ درصد، زابل ۸۳ درصد و ایرانشهر ۸۵ درصد بوده و میانگین پوشش دُز دوم در سطح استان نیز بالای ۶۰ درصد است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.