
باشگاه خبرنگاران جوان _داوود شهرکی در حاشیه بازدید از پروژه و صنایع معدنی مس جانجا در بخش «سفیدآبه» از توابع شهرستان نیمروز بیان کرد: پیش بینی میشود محدوده معدنی جانجا ذخیرهای بیش از یک میلیارد تن کانسنگ مس داشته باشد و میتواند به یکی از بزرگترین معادن مس کشور تبدیل شود.
یکی از بزرگترین طرحهای سرمایهگذاری و اقتصادی سیستان و بلوچستان پروژه معدنی و صنایع معدنی مس جانجا است
وی تاکید کرد: برای بهره برداری هر چه سریعتر از این طرح بزرگ معدنی نیاز است با توجه به شعار امسال همه دستگاههای مربوطه تلاش کنند تا سرمایهگذاری کلان درباره آن شکل گیرد.
شهرکی اظهار کرد: با بهره برداری از طرح بزرگ معدنی مس جانجا زمینه اشتغال مستقیم یکهزار نفر و غیر مستقیم برای پنج هزار نفر فراهم خواهد شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: بخشی از تحقق شعار سال در برگیرنده تامین زیر ساخت، رفع موانع تولید، مشوقها و تسهیلگری دستگاههای دولتی است که کمک میکند تا پروژه بزرگ مس جانجا زودتر به بهره برداری برسد.
شهرکی افزود: بیش از ۴۰۰ دستگاه ماشین آلات سنگین هم اکنون در حال کار در این محدوده است و پیش بینی میشود تا سال ۱۴۰۶ شاهد بهره برداری از این مجتمع بزرگ باشیم.
وی با بیان اینکه کارخانه مس دیگری در شمال منطقه و یک کارخانه مس در جنوب و نزدیک زاهدان نیز در دستور کار است، خاطرنشان کرد: همچنین دستکم هفت پروژه صنایع معدنی دیگر در سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان یکی از مهمترین محورهای این استان را توسعه صنایع و معادن خواند و تاکید کرد: لازمه تحقق آن تامین زیرساختها و شناسایی ذخایر معدنی است.
شهرکی افزود: اقدامات خوبی در سالهای گذشته در حوزه تامین زیرساختها و شناسایی ذخایر معدنی استان شروع شد و در حوزه مس، طلا، آهن و منیزیم ورود پیدا کردیم، این روند همچنان تداوم دارد تا در ادامه مسیر با شناسایی ذخایر جدید برای توسعه سیستان و بلوچستان گام برداریم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به «سرمایهگذاری برای تولید» ادامه داد: این مهم نشاندهنده نگاه ویژه رهبر انقلاب به مقوله اقتصاد و معیشت مردم است که با اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی لازم باید در تحقق شعار سال و با جذب سرمایه گذار و حمایت از سرمایهگذاریهای موجود تلاش کنیم.
شهرکی با تاکید بر اینکه سیستان و بلوچستان فرصتی بکر برای سرمایه گذاری است، گفت: از سرمایه گذاران برای ورود به حوزههای مختلف صنایع تبدیلی، معدنی و صنعتی و بهره مندی از ظرفیتهای استان دعوت به مشارکت میکنیم.
وی هدف از بازدید از صنایع و معادن سیستان و بلوچستان را رفع کاستیها و موانع موجود دانست و افزود: در این بازدیدها مسائل متعدد احصا و متناسب با آن جلسههایی با حضور استاندار و مسوولان مربوطه انجام و برای آن تدابیری اتخاذ میشود.
صنعت و معدن سیستان و بلوچستان