به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم،مهدی پهلوانی مدیرکل بهزیستی قم گفت: با شیوع کرونا و در دوران قرنطینه برخی از تعارضات در خانوادهها نمود پیدا کرده و باعث اختلافات و درگیریهایی شده است.
او اضافه کرد: بیش از ۸۰ درصد تماسها با موضوع اختلافات خانوادگی از سوی خانمها و کمتر از ۲۰ درصد از سوی آقایان است.
مدیرکل بهزیستی قم با اشاره به فعالیت خانه امن بهزیستی، عنوان کرد: اگر خانمی احساس خطر کند و با اورژانس اجتماعی تماس بگیرد؛ پس از اقدامات قضایی به همراه فرزندانش در خانه امن مستقر میشود.
پهلوانی افزود: اقدامات حقوقی، مشاورهای و مددکاری برای این گونه افراد و همسرشان انجام میشود تا رفع اختلاف شود و این خانم و فرزندانش در شرایط بهتری به خانواده برگردند.
مدیرکل بهزیستی قم با بیان اینکه بسیاری از خانمهایی که به خانه امن پناه میآورند مجددا به خانواده خود رجوع میکنند، ادامه داد: این خانمها با مهارت افزایی و آموزشهای مشاورهای مددکاری، توانمند و برخی نیز با دریافت این آموزشها شاغل میشوند.
او اضافه کرد: پس از اقدامات مشاورهای در برخی موارد مشخص میشود که بازگشت مجدد به مصلحت این خانم نیست که در این راستا وامهای اشتغال دریافت میکند تا بتواند مستقل به زندگی ادامه دهد و زیر پوشش بهزیستی نیز قرار میگیرد.
در حال حاضر ۲۲ هزار و ۶۰۲ معلول جسمی حرکتی، ذهنی، بینایی، شنوایی، بیماران اعصاب و روان مزمن تحت پوشش اداره کل بهزیستی قم قرار دارند.
۲ هزار و ۶۹۶ نفر از نظر بینایی، هشت هزار و ۳۳۰ جسمی و حرکتی، چهار هزار و ۱۴۴ نفر ذهنی، ۲ هزار و ۷۷۴ نفر اعصاب و روان، چهار هزار و ۱۹۴ نفر شنوایی و ۴۶۰ نفر نیز از نظر گفتار و صوت معلول هستند.
از این تعداد، ۱۴ هزار و ۳۸۴ نفر آقا و هشت هزار و ۲۱۸ نفر نیز خانم هستند.
انتهای پیام/ح