به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهرام فاضلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، امروز (۱۴ آذر) در این مراسم با اشاره به ظرفیتهای بسیار کشور برای برندسازیهای فرهنگی گفت: واقعیت این است که در جهان امروز بخش مهمی از برندسازیها از اتفاقات و موضوعات کوچک و کم اهمیت صورت گرفته که نمونه آن را میتوان در اسباب بازی "باربی" مشاهده کرد.
اوافزود: اگر تاریخچه این اسباب بازی را پیگیری کنیم به مفاهیم کوچک و کم اهمیت میرسیم، اما همین مفاهیم با استفاده از ابزار رسانه آنقدر تقویت شده اند که امروزه به یک برند در سطح جهان تبدیل شده است.
فاضلی ادامه داد: این درحالی است که در کشور ما موضوعات غنی جهت برندسازی بسیار است و باید از این ظرفیتها بهره گرفته شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تاکید کرد: اگر بخواهیم در عرصه تعاملات جهان بمانیم، باید به سمت برندسازی محتواهای بومی برویم.
او افزود: یکی از مثالهای بارز در زمینه برندسازی از محتواهای بومی همین کتاب "فرنگیس" است. تا قبل از اینکه کتابی از این شیرزن قهرمان نگاشته شود شاید کمتر کسی در جامعه او را میشناخت، اما با نگارش این کتاب عملا این شخصیت در سطح کشوری بصورت ویژه مطرح شد. در گام بعدی این وظیفه فیلمسازان و مستند سازان است که سراغ این موضوع رفته و کم کم آن را به یک برند تبدیل کنند. حتی میتوان از ماجرای این شیرزن انیمیشن تولید کرد.
فاضلی با بیان اینکه نمونههای اینچنینی در کشور ما فراوان وجود دارد، بیان داشت: برخی کشورها از یک ماجرای تخلیلی و قهرمانانی که وجود خارجی نداشته اند، صدها قسمت سریال تولید کرده و به کشورهای مختلف میفروشند و این درحالی است که ما در فرهنگ ملی و دینی خودمان این قهرمانان را به شکل واقعی داریم و نیاز است که اهالی فرهنگ و هنر و رسانه این ظرفیتها را با هنر خود به مردم معرفی کرده و از آنها برند بسازند.
او در ادامه با تاکید به حمایتهای ارشاد از هنرمندان گفت: در همین راستا بارها گفته ایم که درب مجتمعهای فرهنگی و هنری به روی تمام هنرمندان جهت برپایی نمایشگاه یا فروش کالا باز است.
فاضلی افزود: هم اکنون تمام شهرستانها صاحب مجتمعهای فرهنگی و هنری هستند و این آمادگی را داریم که بصورت رایگان هنرمندان در این اماکن نمایشگاه برپا کرده و یا محصولات خود را برای فروش عرضه کنند.
مظفر تیموری معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه هم در این مراسم با اشاره به برگزاری دومین جشنواره کالا و محصولات فرهنگی استان در نیمه اول بهمن ماه گفت: امروز شاهد آیین رونمایی از پوستر این جشنواره هستیم.
او افزود: سال گذشته که اولین دوره این جشنواره را برگزار کردیم شاهد استقبال خوبی از سوی هنرمندان بودیم.
تیموری گفت: در این دوره جشنواره در مجموع ۱۴۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد ۱۵ اثر به عنوان آثار برگزیده معرفی شدند.
اواز افزایش بخشهای این جشنواره در دومین دوره آن خبر داد و افزود: سال گذشته تنها دو بخش هدایای فرهنگی و عروسک را در جشنواره داشتیم و امسال دو بخش جدید لوازم التحریر و اسباب بازی هم به آن افزوده شده است.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به شروع ثبت نام حضور در جشنواره از امروز (۱۴ آذر) ادامه داد: علاقمندان و هنرمندان برای شرکت در این جشنواره و ارسال آثار از امروز تا ۲۰ دی ماه مهلت دارند.
تیموری بیان داشت: تلاش ما این است که بتوانیم اختتامیه این جشنواره را نیمه اول بهمن ماه برگزار کنیم.
این مسئول اضهار داشت: همزمان با برگزاری اختتامیه این جشنواره، نمایشگاه کالا و محصولات فرهنگی هم به مدت یک هفته در مجتمع وحدت برپا خواهد شد.
انتهای پیام/ق