به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، برخی جمهوری خواهان در روزهای اخیر گفته اند دموکراتها قصد دارند ممنوعیت واردات کالا از منطقه سین کیانگ چین را متوقف کنند و در این رابطه در حال لابی گری هستند. آمریکا به دلیل آنچه خود وجود اردوگاههای کار اجباری در منطقه سین کیانگ و در میان اقلیت اویغورهای چین میخواند به دنبال ممنوعیت واردات از این منطقه است.
جیم مک گاورن، نماینده جمهوری خواه و حامی این طرح در این باره گفت: قرار است هفته آینده قوانین مربوط به پیشگیری از کار اجباری اویغورها و ممنوعیت کالا از منطقه سین کیانگ چین در مجلس نمایندگان مطرح شود.
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید نیز در واکنش به ادعاهای مطرح شده از سوی جمهوری خواهان در این رابطه گفت: کاخ سفید رویکرد هدفمندی را در مواجهه با چین و منطقه سین کیانگ و اردوگاههای کار اجباری میان اویغورها دنبال میکند و به دنبال لابی گری برای ممانعت از تصویب طرح جمهوری خواهان نیست.
منابع خبری گفته اند در تماس تلفنی ماه اکتبر میان وندی شرمن، معاون وزیرخارجه آمریکا با جف مرکلی، سناتور دموکرات مجلس، شرمن به صراحت گفته جذب متحدان برای دولت بایدن بسیار مهمتر از اقدامات یک جنبه است.
وندی شرمن روز گذشته در حاشیه دیدار خود با مقامات اتحادیه اروپا در پاسخ به این سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا آمریکا قصد دارد ممنوعیت ورود کالا در منطقه سین کیانگ را لغو کند گفت: ما نسبت به نقض حقوق بشر وحشتناکی که در منطقه سین کیانگ چین در حال وقوع است بسیار نگرانیم و دولت فقط قصد دارد در مورد تصمیمات پیشین خود بازنگری کند.
وی مدعی شد: ما باید با اویغورها و سایر اقلیتها در جهان اعلام همبستگی کنیم تا مطمئن شویم آنها نیز میتوانند در امنیت و عزت زندگی کنند.
جمهوری خواهان اخیراً دموکراتها را متهم کردند که قصد متوقف کردن طرح ممنوعیت ورود کالا از منطقه سین کیانگ چین را دارند چراکه دولت بایدن به شدت برای تامین کالاهای مربوط به انرژیهای تجدیدپذیر با مشکل مواجه شده است. دموکراتها، ولی این موضوع را تکذیب کرده اند.
بسیاری از تجهیزات مربوط به پنلهای خورشیدی در منطقه سین کیانگ چین تولید میشود و دولت پکن همواره ادعاهای آمریکا مبنی بر وجود اردوگاههای کار اجباری در این منطقه را تکذیب کرده است.
انتهای پیام/