به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، صدای خوشی که از حیاط خانه یکی از بانوان بشرویهای شنیده میشود، حکایت از رونق اشتغالی سودمند و خانگی دارد.
یکی از بانوان بشرویهای با پرورش دادن پرندگان زینتی در قسمتی از منزل خود، توانسته در حوزه اشتغال سود زیادی را کسب کند.
این بانو که در ابتدای کار خود با تعداد کمی پرنده زینتی این شغل را در خانه دست و پا کرد، حالا نیازمند تسهیلات است تا به کار خود توسعه و رونق را هدیه دهد.
نیاز به تسهیلات برای توسعه فضای کار
آذری بانوی بشرویهای و پرورش دهنده پرندگان زینتی میگوید: زمانی که کار را به دلیل علاقه به این حوزه آغاز کردم، تنها ۸ میلیون تومان تسهیلات دریافت کردم و این تسهیلات کمک بزرگی در زمان آغاز به کار بود.
او ادامه میدهد: انواع پرندگان را از عروس هلندی تا جوجههای برزیلی در اینجا پرورش میدهم و به عنوان مثال یک عروس هلندی میتواند تا ۸۰۰ هزار تومان سود را به همراه داشته باشد.
بیشتر بخوانید
آذری بیان میکند: در حال حاضر دخترانم نیز در این کار به من کمک میکنند و طبق برنامه غذایی و دارویی هر کدام از پرندگان، نسبت به تغذیه و نگهداری از آنها اقدام میکنند.
این بانوی شاغل در خانه عنوان میکند: تهران و مشهد مقصد پرندگان زینتی هستند که در اینجا پرورش میدهیم و حالا درخواست دارم تا ۵۰ میلیون تومان به من تسهیلات داده شود تا بتوانم محل پرورش پرندگان را که در حال حاضر انباری خانه است، تغییر دهم.
۳۳ میلیارد تومان، سهم خراسان جنوبی از تسهیلات مشاغل خانگی
اشرفی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی در شهریور ماه امسال گفت: بنا بر دستورالعمل ابلاغ شده از سوی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان ها، اولویت دریافت تسهیلات مشاغل خانگی سهمیه ۱۴۰۰ با اشخاص پشتیبان و پیشران، به ویژه پیشرانهای فعال در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و همچنین تعاونیها علی الخصوص تعاونیهای زنان است.
او افزود: تسهیلات مشاغل خانگی سهمیه سال ۱۴۰۰ در خراسان جنوبی بر اساس نیاز واقعی متقاضی، حجم و ظرفیت تولید و میزان اشتغال زایی توزیع و پرداخت میشود.
اشرفی ادامه داد: متقاضیان پیشران مشاغل خانگی که قبلا از تسهیلات مشاغل خانگی بهرهمند شده اند نیز با رعایت ضوابط، دستورالعملها و عمل به تعهدات قبلی و در صورت داشتن برنامههای توسعهای میتوانند نسبت به درخواست تسهیلات اقدام کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده به استان ها، تأکید شده استه که از توزیع بین دستگاهی تسهیلات و همچنین پرداخت تسهیلات به شاغلین دولتی خودداری شود.
او بیان کرد: متقاضیان پشتیبان و پیشران دارای شرایط، میتوانند جهت بهره مندی از این تسهیلات به دستگاههای اجرایی مرتبط و صادر کننده مجوز فعالیت مشاغل خانگی مراجعه کنند.
اشرفی عنوان کرد: ۳۳ میلیارد تومان از محل منابع و مصارف بانک ها، سهم استان در اعتبارات مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۰ است که در دستور کار دو بانک عامل قرار گرفته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار کرد: افراد دارای مجوز فعالیت مشاغل خانگی مستقل که آمادگی فعالیت در قالب پشتیبان را دارند و سایر متقاضیان میتوانند ضمن مراجعه به سامانه مشاغل خانگی به آدرس https://mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir/، نسبت به اخذ مجوز پشتیبان مشاغل خانگی اقدام کنند.
انتهای پیام/ س