به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، جواد گودرزی،مدیر جهاد کشاورزی بروجرد بیان کرد: این میزان زعفران از ۲۵ هکتار اراضی بارور این شهرسنان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی با بیان اینکه متوسط برداشت زعفران در هر هکتار ۱.۱ کیلوگرم است، افزود: کشت محصول زعفران اگر مبتنی بر اصول فنی و زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی صورت گیرد میتواند رونق اقتصادی را برای کشاورزان به دنبال داشته باشد.
گودرزی بیان کرد: هر هکتار از اراضی کشت زعفران نیازمند چهار تا پنج تن پیاز زعفران است که بعد از گذشت ۲ سال از کشت به مدت هفت سال محصول زعفران تولید خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه زمینهای حاصلخیز شهرستان برای کشت زعفران مناسب است، اضافه کرد: راندمان اقتصادی عملکرد گل دهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد ادامه داد: زراعت زعفران در شهر بروجرد و روستاهای آن در سالهای اخیر رونق خوبی گرفته و این درحالی است که قدمت کشت این محصول در لرستان طولانیتر از خراسان است و این محصول به دلیل طعم، بو و رنگ خاصی که ایجاد میکند در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد بسیاری دارد.
وی افزود: از آن جا که ۳۵ درصد جمعیت شهرستان بروجرد روستایی هستند و به کار کشاورزی اشتغال دارند، کشت این محصول در اشتغال و درآمد بیشتر آنها تاثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام/ب