
باشگاه خبرنگاران جوان - «بیشترین تصادفات رانندگی در استانهای لرستان، همدان و خوزستان اتفاق افتادهاند»، این را جانشین پلیسراه راهور فراجا سیاوش محبی یازدهم فروردین عنوان کرده و گفته است: جادههای پرتردد، همیشه پرتصادف نیز هستند و همین جادهها بیشترین تصادفات را در این ایام داشتهاند.
جانشین پلیس راهور اکبر مؤمنی نیز ۱۲ فروردین در دیدار با استاندار لرستان گفته بود که این استان به یکی از مقاصد گردشگری تبدیل شده و با افزایش تردد، نیازمند هماهنگی و اقدامات ویژه از سوی تمامی دستگاههای ذیربط برای کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی جادههاست.
در لرستان ۲۲۲ نقطه حادثهخیز شناسایی شده که تنها چند محور آن بیشترین سهم را در بروز تصادفات دارند، در محور برخوردار دلفان چند روز پیش در برخورد خونین ۲ خودرو ۶ جوان جان خود را از دست دادند.
۵ پروژه از ابتدای دهه ۹۰ کلنگ خورده که چهارخطه شوند، اما نیمه تکمیل باقیماندهاند، به طور نمونه محور اسلامآباد بابازید تا پل زال از سال ۱۳۵۴ دوطرفه باقیمانده، همان مسیری که سال گذشته منجر به واژگونی اتوبوس و کشته و زخمیشدن سربازان اعزامی از خوزستان به کرمانشاه شد.
محور کوهدشت، زانوگه پل سیمره از سال ۱۳۳۸ به بهرهبرداری رسیده، اما حتی یک سانتیمتر توسعه مسیر نداشته، این محور سال گذشته ۱۳۸ فوتی داشته و البته در مسیر زائران اربعین است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان عارف امرایی میگوید تخصیصهای وزارت راه به استان قطرهچکانی است و با این اعتبارات اندک نمیتوان زیرساختها را توسعه داد.
در حالی آمارها حاکی از صدرنشینی لرستان در میزان تصادفات نوروزی دارند که استاندار لرستان در جلسه شورای راهبری از کاهش تصادفات در برخی نقاط استان سخن گفته و اظهار امیدواری کرده است که با اجرای طرحهای مختلف در نقاط حادثهخیز و افزایش توجه به جادههای فرعی، وضعیت بهتری پیدا کنیم.
منبع:فارس