به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، زعفران گیاهی است که به عنوان ادویه در آشپزی کاربرد دارد. کلاله و خامه زرشکی رنگ گل زعفران جمعآوری و خشکانده شده،و از آن به عنوان چاشنی غذاها استفاده میشود. زعفران سال هاست که به عنوان گرانبهاترین ادویه جهان بر حسب وزن شناخته میشود ریشه تاریخی این گیاه در ایران است. مرغوبترین نوع زعفران در استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی کشت میشود.
شهروند خبرنگار ما بار ارسال تصاویری خواستار توجه بیشترمسئولان به کشاورزان این محصول شده است.
منبع: رضا پورعباس - روستای کاریزک ناگهانی
بیشتر بخوانید:
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/