به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، ارجمند مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان گفت: راهاندازی نمایشگاهها و بازارچههای صنایعدستی در محوطه گنبد سلطانیه یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید است و احیاء آثار تاریخی برای جذب گردشگر، میتواند زمینه ساز رشد اقتصادی منطقه باشد.
ارجمند افزود: شهرستان سلطانیه ظرفیتهای فراوانی در حوزه میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری دارد و باید از این ظرفیتهای موجود برای توسعه اقتصادی کشور استفاده کرد و از اثرات ثبت جهانی این اثر برای رونق اقتصادی و معیشتی مردم منطقه کمک گرفت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان گفت: برنامههای مدون باید تهیه و آماده شود تا از همه ظرفیتها برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم استفاده شود و هم چنین گردشگری تاریخی بهعنوان شاخهای از گردشگری میتواند نقش مهمی در زمینه اقتصادی ایفا کند.
او افزود: فعالیتهای این حوزه در بخش اقتصاد خلاق که متکی به ظرفیتهای داخلی و توانمندی نیروی انسانی است میتواند به موضوع جدی در استان زنجان تبدیل شود که آثار مطلوبی در حوزه تولید، صادرات و اشتغالزایی خواهد داشت.
گنبد سلطانیه یادگار دوره ایلخانیان در ایران است که یکی از آثار ثبت شده کشور در فهرست میراث جهانی محسوب میشود، این گنبد به دست سلطان محمد خدابنده در قرن هشتم احداث شده است که هم اکنون بزرگترین گنبد آجری جهان به شمار میآید.
انتهای پیام/ن