غلامرضا طریقی مدیر دفتر شعر و ادبیات داستانی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جایزه ادبی جلال آل احمد بیان کرد: در دفتر شعر و ادبیات داستانی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران آثار مرتبط با جایزه ادبی جلال آل احمد را بر مبنای لیست کتابهای منتشرشده در سال ۱۳۹۹ تجمیع کردیم. پس از تجمیع، آثار در دبیرخانه جایزه ادبی جلال آل احمد مستقر شده اند. تقریباً از مرداد ماه تا اوایل شهریور ماه آثار را جمع آوری و پالایش کردیم.
بیشتر بخوانید
وی ادامه داد: فراخوان جایزه ادبی جلال آل احمد جنبه تکمیلی دارد. علاقهمندان به شرکت در این جایزه ادبی تا ۱۵ آبان فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه این رویداد ادبی ارسال کنند. ارسال آثار با پروسه داوری اولیه جایزه ادبی جلال آل احمد همزمان میشود و ممانعتی برای ارسال آثار به این رویداد ادبی وجود ندارد. هر روز کتابهای جدیدی را برای شرکت در این جایزه ادبی در دبیرخانه دریافت میکنیم. طبق تجربه مان در سالهای گذشته تقریباً ۹۰ درصد آثار مرتبط با جایزه ادبی جلال آل احمد طبق لیست موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران تهیه میشود. در نهایت ممکن است ده درصد به آثار جمع آوری شده افزوده شود.
مدیردفتر شعر و ادبیات داستانی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به بخشهای جایزه ادبی جلال آل احمد اظهار کرد: همه آثار چاپ اول سال ۱۳۹۹ در حوزههای رمان و داستان بلند، داستان کوتاه، مستندنگاری و نقد ادبی در جایزه ادبی جلال آل احمد داوری میشوند. طبق تجربه سالهای گذشته بیشترین آثار ارسالی در حوزه رمان و داستان، پس از آن داستان کوتاه، مستندنگاری و نقد ادبی منتشرمی شوند. مستندنگاری ژانر تازهای در ادبیات داستانی ماست به اندازه داستان کوتاه منتشرمی شود. نقدادبی به دلیل ماهیت پژوهشی اش کمترین آثار تولیدشده را به خود اختصاص میدهد.
طریقی ادامه داد: ساختار برگزاری و داوری جایزه ادبی جلال ال احمد تغییری نکرده است و مانند سالهای قبل برگزارمی شود مگر اینکه در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته شود تغییری در این جایزه ادبی رخ دهد.
انتهای پیام/