مصرف شلغم برای سرماخوردگی و پیشگیری از آن در فصل سرما توصیه می‌شود اما این گیاه ریشه‌ای برای همه مفید نیست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، شلغم یکی از سبزیجات بسیار مفیدی است که نقش قوی‌ترین آنتی بیوتیک‌ها را بازی می‌کند اما متأسفانه چون نسبت به انواع دیگر سبزیجات، کاربرد کمتری در وعده‌های غذایی دارد، کمتر از آن استفاده می‌کنیم.

البته مصرف بیش از حد شلغم، موجب ایجاد عوارضی در بدن می‌شود که در ادامه آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

کاهش فشار خون:  به دلیل داشتن پتاسیم زیاد باعث کاهش شدید فشار خون می‌شود.

مشکلات گوارشی:  فیبر زیاد شلغم می‌تواند موجب افزایش مشکلات گوارش مانند، گاز روده، انسداد روده ای، اسهال و ... شود.

افزایش قند خون: می‌تواند وضعیت بیمار دیابتی را بدتر کند، به این دلیل که ممکن است میزان جذب شکر در بدن افزایش یابد.

اختلال در سیستم ایمنی:  به خاطر داشتن آنتی اکسیدان‌های فراوان موجب اختلال در سیستم ایمنی می‌شود و خطر ابتلا به سرطان‌های مختلف را افزایش می‌دهد.

حساسیت غذایی:  کسانی که به سبزیجاتی مانند، کلم وگل کلم حساسیت دارند، احتمالا نسبت به شلغم هم حساسیت دارند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
همه جا گفته می شود که آنتی اکسیدانها ضد سرطان هستند چرا در این نوشتار بر عکس آن گفته شده؟؟؟
آخرین اخبار