به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،علی رمضانی مقدم رئیس آرد و نان اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: ۶ تیم بازرسی استانی متشکل از اداره کل غله، صمت، شبکه بهداشت و اتحادیه خبازان در ادامه طرح تشدید نظارت بر واحدهای خبازی استان از ۶۵ واحد خبازی در شهرستان نور با رویکرد رعایت شیوه نامههای بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، رعایت ساعت کار، تعطیلات خودسرانه، وضعیت وزن چانه و... بازدید کردند.
او افزود: ۱۱ واحد خبازی به دلیل کسری وزن چانه در اجرای این طرح به تعزیرات معرفی و جریمه شدند.
رمضانی مقدم گفت: یک واحد بدلیل تعطیلی خودسرانه، ۷ واحد اخطار و ۴ مورد نیز به علت عدم رعایت بهداشت محیط و ۱۹ واحد به دلیل حضور نداشتن متصدی جریمه شدند.
او افزود: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر واحدهای خبازی به منظور چگونگی اجرای شیوه نامههای بهداشتی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در کنار سایر اقدامات و بازرسیهای ذاتی دستگاههای مرتبط از جمله دانشگاه علوم پزشکی و اداره صمت در شهرستانها در حال اجرا است.
انتهای پیام/س