به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا گرایی قهرمان المپیک و جهان، در مورد افتخاراتی که امسال به آن رسیده است، اظهار داشت: در این یک سال و نیم تلاش شبانه روزی در اردوی تیم ملی داشتیم، همراه با آسیبهای زیاد و رژیمهای سخت که لطف خدا شامل حالم شد و اول کسب سهمیه کردیم که خودش از المپیک سختتر بود، چون هیچ کسی در آسیا سهمیه نگرفته بود. بعد از کسب سهمیه مسابقات المپیک را داشتیم که وزن ۶۷ کیلو سختترین وزن دنیا بود و اول شدم، بعد هم در اسلو قهرمانی المپیک را در جهانی تکرار کردم.
وی در مورد اینکه اعتماد به نفس و آرامش او در کشتی از کجا نشات میگیرد، ادامه داد: این اعتماد به نفس برمی گردد به تلاش شبانه روزی در اردوی تیم ملی و همچنین به آن برنامه ریزیای که با کادرفنی تیم ملی در مورد کشتیها داریم. خودم حداقل میدانستم و باور داشتم میتوانم قهرمان شوم. با توجه به فاصله کوتاه دو مسابقه، در جهانی نسبت به المپیک ناآمادهتر بودم، اما خداراشکر از هر دو میدان سربلند خارج شدم. در مورد آرامشی هم که در کشتی دارم، رسیدن به این شرایط خیلی تلاش میخواهد. من سعی میکنم در مسابقات به خودم مسلط باشم و استرس به خودم راه نمیدهم.
گرایی درخصوص اینکه حریفان با آنالیز کامل در اسلو به مصاف او رفتند، خاطرنشان کرد: همه من را آنالیز کرده و آمده بودند شکستم دهند. همه در خاک بلند میشدند و فرار میکردند، کشتی گیران ژاپن، گرجستان و روس هر سه از خاکم بلند شدند و فقط کشتی گیر آذربایجان در خاک نشست. میدانستند اگر در خاک بنشینند همان موقع کشتی تمام میشود. باید روی بلند شدنها در خاک کار کنیم که نگذاریم حریفان از خاکم بلند شوند. من هم در خاک و هم در سرپا فن دارم، در مبارزه با کشتی گیر روس، او بدنش را چرب کرده بود، اما وقتی از خاک من بلند شد میدانستم یک کمرگیری میکنم و او را تحت فشار گذاشتم و کمرگیری کردم. از اینجا به بعد آهنگ کشتی عوض شد و با مدیریت خوب، کشتی را بردم.
این قهرمان شیرازی در پاسخ به این سوال که آیا به فکر شکستن رکورد حمید سوریان هست؟ تاکید کرد: حمید سوریان که از کودکی الگوی فنی و اخلاقی من بوده، من همه تلاشم را میکنم که مدال بگیرم. هر تعداد که بشود.
محمدرضا گرایی با اشاره به وزن کم کردنهای زیادش در سال جاری، گفت: من از سال ۲۰۱۸ که کشتی گیر ۷۲ کیلو بودم و بعد تصمیم گرفتم به ۶۷ کیلو بروم، ۴ ماه قبل از المپیک کسب سهمیه بود، آنجا ۴-۵ کیلو کم کردم و بعد هم خود المپیک که باید همین مقدار وزن کم میکردم. رِژیم طاقت فرسا در بدن و روی کشتی خصوصاً مبارزه اول تاثیر میگذارد. بعد هم در جهانی باید وزن کم میکردم، من امسال سه بار کاهش وزن داشتم، اما خوشحالم که با تصمیمات کادرفنی همه به موفقیت تبدیل شد و توانستم سربلند از مسابقات بیرون بیایم.
قهرمان المپیک در مورد مبارزه اش با حریف گرجستانی که خیلی حساس شده بود، گفت: من و این کشتی گیر قبل دو بار دیگر کشتی گرفته بودیم. همیشه هم در نیمه نهایی. المپیک و امیدهای جهان. در جهانی امیدها ۵-۳ عقب افتاده بودم که آنجا ضربه اش کردم. اینجا هم ۶-۱ عقب افتادم و جبران کردم. او کشتی گیر زیرکی است و کول انداز را از چپ خوب اجرا میکند.
گرایی در مورد مبارزه فینالش هم اضافه کرد: خیلی خیالم بابت فینال راحت نبود، چون کشتی گیر روس چغر و بدبدن بود و تنفسی کم نمیآورد. وقتی از خاک من بلند شد کشتی حساس شد، ولی با فن کمر کشتی را درآوردم.
وی در مورد داوریها دراین دوره از مسابقات گفت: قضاوتها خوب بود، از حق خوری سالهای قبل کمتر شد، اما چون ایران نماینده در اتحادیه ندارد همچنان آنهایی که در اتحادیه جهانی نماینده دارند در برخی کشتیها دست میبرند.
قهرمان وزن ۶۷ کیلوی جهان در مورد پاداشی که بابت دو طلای المپیک و جهانش گرفته، عنوان کرد: از مردم عزیز شیراز که هم بعد از المپیک و هم بعد از جهانی سنگ تمام گذاشتند، ممنونم، اما از مسئولان نه وعدهای داشتیم و نه پاداشی؛ پاداش المپیک هم که هنوز پرداخت نشده است. وزیر راه قول اهدای زمین دادند که ان شاءالله عملی شود.
گرایی در خاتمه از عدم حضورش در لیگ امسال گفت و تاکید کرد: امسال خیلی فشار رویم بود، سه بار سر وزن رسیدم. در این مدتی که تا بازیهای آسیایی وقت هست، تلاشم را برای حضور در این رقابتها دوچندان میکنم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
درود به غیرتت
آقا زاده ها مفت خورالهی آمین ؟؟؟
برو جای که قدرتی بدونن آیندهات تامین بشه